perie pentru spălarea ferestrelor

Astăzi este dificil să ne imaginăm casele noastre fără o mulțime de aparate și aparate de uz casnic menite să ușureze viața dificilă a gospodinei. Și interesant - deși multe dintre ele sunt destul de greu de manevrat și instrucțiunile atașate acestora nu se potrivesc într-un singur volum, dar doamnele fragile le pot gestiona cu ușurință. Dar peria obișnuită telescopică pentru spălarea ferestrelor din plastic nu poate cuceri toate. De aceea am dedicat articolul nostru unui dispozitiv atât de simplu și foarte util în gospodărie.

Perie-răzuitor pentru spălarea ferestrelor - reguli de selecție

Deși periile pentru spălarea ferestrelor de la diferiți producători diferă semnificativ în ceea ce privește culoarea, dimensiunile și designul, dar două părți sunt sigur că vor fi disponibile - o duză de curățare ușoară a sticlei și o racletă specială pentru colectarea apei. Toate celelalte - mecanismul de extindere a mânerului, un dispozitiv care vă permite să modificați unghiul de înclinare al duzei etc. - pot varia în limite destul de largi.

Cum de a determina care perie pentru spălat ferestrele este mai bine să cumpere? În primul rând, ne vom ocupa de înălțimea acestui dispozitiv. Dacă amanta este capabilă să ajungă la cel mai înalt punct al ferestrei cu o mână întinsă, atunci o perie pe un mâner scurt va face. Dacă este planificată spălarea unor părți grele de acces la ferestre, cum ar fi geamurile neizolate ale loggii și balcoane, sticlă panoramică mare, atunci un mâner telescopic nu poate fi evitat. În al doilea rând, atragem atenția asupra faptului că peria are capacitatea de a regla unghiul de înclinare al duzei. Desigur, această posibilitate "crește" în mod semnificativ costul periei. Dar, veți fi de acord că pe calitatea spălării se reflectă în modul cel mai favorabil. În al treilea rând, acordați atenție fiabilității designului - toate piesele sale trebuie fixate în siguranță, nu trebuie să se joace nimic și duza nu trebuie să producă mirosuri neplăcute.

Telescoape pentru spălat ferestrele - cum se utilizează?

  1. Să începem spălarea ferestrei cu curățarea murdăriei de pe pervazul ferestrei și a detaliilor ferestrei de fereastră. Spălați-le cu detergentul preferat și ștergeți-le uscat. Dacă le lăsați să se spele pentru o vreme, atunci, ca urmare a ochelarilor vor rămâne pete urâte, ceea ce va reduce eforturile noastre la zero.
  2. Se diluează în apă curată caldă o cantitate mică de remediu Perie de curățare a ferestrelor Telescopicpentru spălarea ferestrelor și umeziți-o într-o perie moale.
  3. Fără presare, spălăm cu suprafața sticlei, distribuind uniform soluția de curățare pe toată suprafața acesteia.
  4. Uscați răzuitorul și, apăsându-l strâns pe geam, conduceți apa împreună cu murdăria în partea de jos a ferestrei. După aceasta, uscați din nou ștergătorul uscat și repetați operațiunea, fixându-l astfel încât să apară puțin pe suprafața curățată anterior.
  5. Vom repeta aceste manipulări până când sticla este complet curățată de murdărie, după care colectăm cu grijă apa din pervazul ferestrei și usucăm fundul cadrului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 9 = 12