pernă de fotoliu

Din ce în ce mai popular printre consumatori, în special cei care preferă metode non-standard de decorare a spațiului de locuit, câștigă mobilier fără ramă. Cel mai frapant exemplu de astfel de mobilier poate fi numit o perna de scaun.

Fotoliu sub formă de pernă

Ce este această nouă invenție a designerilor de mobilă? Totul este foarte clar de la numele în sine - în exterior este o pernă familiară, dar mult mai mare, proporțională cu mărimea scaunului. De regulă, sunt oferite următoarele dimensiuni de fotolii-perne: 180x140 cm - dimensiune XXL; 140x120 cm - dimensiune XL și pernă mică, pentru copii, scaun cu dimensiunea L (120x100 cm). (Notă. Nu introduce prea greu pentru a coase un astfel de scaun pe cont propriu. De aceea, dimensiunea poate fi în mod individual diferite de propuneri). Apropo, copiii sunt deosebit de îndrăgostiți de acest tip de mobilă nouă. Acest lucru este în cazul în care vă poate arăta toată imaginația lor cu privire la utilizarea de pungi de fasole! Puneți-l pe o parte scurtă, puteți admira confortabil, ca într-un scaun moale. Pe partea lungă, perna de scaun este transformată într-o canapea confortabilă. Puneți-l jos - iată un pat confortabil pentru dvs. Ceea ce este deosebit de valoros într-o pernă de scaun moale - este absolut sigur chiar si pentru copii foarte mici, deoarece nu are margini ascuțite și elemente structurale solide, mari în pepinieră.

Cadru fără pernă fără cadru

Designul acestui tip de mobilier fără ramă este extrem de simplu. perna Scaun cuprinde două pungi: umplere umplut interior (granule de polistiren) și exterior - teaca este fabricat dintr-un dens, bine cedat la materiale de curățare - velur mobilier sau catifea, turmă, panza, rogojini. Ambele părți interioare și exterioare ale scaunului sacului trebuie să aibă o cataramă (de obicei un fermoar). Pentru sacul interior este necesar să se plaseze granulele de umplutură în acesta, iar pe capac este necesar pentru a putea fi îndepărtat pentru curățarea sau spălarea ulterioară.

Fotoliu cu brațe

Pentru cei care, din diverse motive (de exemplu, datorită bolii), trebuie să stea în pat pentru o lungă perioadă de timp, puteți recomanda un scaun confortabil cu brațe. Atunci când introduc o pernă cu brațele la capul patului, ea (pat) devine o ședere confortabilă (scaun real) pentru a primi, de exemplu, de gătit, citesc sau ma uit la TV. Și datorită faptului că o astfel de pernă de scaun nu are elemente rigide și ia forma unei persoane care stă în ea, atunci nu mai are sarcini suplimentare pe spate, ceea ce este important.

fotoliul pernei1 fotoliu perna2 fotoliu pernă3
fotoliu perna4 fotoliul pernei5 fotoliu perna6
fotoliu pernă7 fotoliul pernei8 fotoliu pentru fotoliu9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 28 = 30