Picturi interioare

Reparația din apartament se termină, dar vă pare că nu este suficientă atingere finală care să unifice interiorul și să devină figura centrală în cameră. Cea mai bună alegere pentru acest caz sunt picturile interioare. Panza selectată corect poate reînvia camera cea mai plictisitoare și va sparge spațiul în zone și va adăuga culori bogate.

Nu pentru nimic, decoratorii moderni învață nu numai arta de reparații, ci și să învețe să-și deseneze propriile poze. Ei știu că un specimen potrivit este uneori foarte dificil de luat și este mai ușor să-l tragi singur. Dar dacă nu sunt suficienți bani pentru un designer și o imagine interesantă sugerează în cameră? Puteți încerca să-l alegeți singur, utilizând recomandările din acest articol.

Clasificarea imaginilor

Toate tablourile pot fi clasificate în mai multe tipuri, în funcție de imaginea prezentată, tehnica și materialele utilizate:

 1. Picturi panoramice pentru interior. Oamenii de știință au demonstrat că contemplarea unui anumit fundal, bogată în detalii diferite, nu este doar o plăcere, ci o nevoie fiziologică. În acest scop, sunt create picturi panoramice. Ei au un câmp larg de circumferință și creează un sentiment de imagine reală, ca și cum am căuta într-o fereastră panoramică. Aceasta include peisaje și imagini ale orașelor pentru interior.
 2. imagini panoramice pentru interior 1 imagini panoramice pentru interior 2 imagini panoramice pentru interior 3
 3. Picturi interioare despărțite. Acestea sunt pânze constând din două, trei sau mai multe părți. Dacă ați pus împreună toate piesele, atunci veți obține un singur desen incasabil, dar în forma "dezasamblată", această pânză arată mult mai eficientă. Imaginile triple în interior sunt realizate fără cadre, astfel încât să nu se sublinieze limitele imaginii.
 4. picturi segmentate pentru interior 1 picturi segmentate pentru interior 2 picturi segmentate pentru interior 3
 5. Picturi 3D în interior. Această nouă tehnologie unică este de a crea imagini care fac planurile obișnuite voluminoase vizual. Pentru a crea efectul realității, artiștii se îndepărtează adesea din imagine, folosesc lacuri 3D și acoperiri texturate.
 6. Picturi 3D în interior 1 Picturi 3D în interior 2 Picturi 3D în interior 3
 7. Picturi din materiale neobișnuite. Dacă doriți să ieșiți în evidență, puteți folosi picturi neobișnuite pentru interior, realizate din materiale analogice. Deci, poze cu interior de sticlă accentuează stil original și va aduce o notă de lux și brodate aduce la interiorul apartamentului va farmecul și confortul de performanță de echipamente originale.
 8. picturi de materiale neobișnuite 1 picturi din materiale neobișnuite 2 picturi de materiale neobișnuite 3

Designerii spun că imaginea nu ar trebui să fie doar selectată corect, ci frumos proiectată. Deci, în cazul în care un model modular, ar trebui să fie plasat într-o locație în care există o abundență de tapet nalyapistyh și decor, dar tesatura cu model discret din contra, puteți atârna pe perete cu un tablou.

Selectarea unei imagini pentru o anumită cameră

Când cumpărați o pictură, tipul de cameră pe care o veți decora este de o mare importanță. Deci, bucătăria nu se potrivește imaginii în stilul "nud", iar în dormitor stupid va arăta imagini de feluri de mâncare și mâncăruri. Cum sa faci alegerea potrivita? Să încercăm să înțelegem.

 1. Imagini pentru interior în bucătărie. Este foarte interesant să arătați câteva picturi mici pe același subiect. Acordați o atenție deosebită imaginii vieților de odihnă, a florilor și a mâncărurilor frumos gătite. Bagheta ar trebui să fie cât mai simplă posibil, iar partea de sus ar trebui să fie în mod necesar acoperită cu sticlă.
 2. picturi pentru interior în bucătărie 1 picturi pentru interior în bucătărie 2 picturi pentru interior în bucătărie 3
 3. Camera de zi. Dacă camera este făcută într-un stil minimalist, atunci vor exista picturi adecvate pentru interiorul abstractizărilor. În stilul scandinav în stilul rece se afișează afișuri luminoase în stilul artei pop, iar stilul clasic va sublinia reproducerile artiștilor renumiți.
 4. Camera de zi 1 Camera de zi 2 Camera de zi 3
 5. Dormitorul. Este de dorit să atârnați pânze neutre fără o poveste complicată, care vă va face să vă liniștiți și să vă relaxați. Peisajele si viata de viata vor fi ideale. Dacă doriți să adăugați un pic de erotism, atunci utilizați imaginea în stilul "nud".
 6. dormitor 1 dormitor 2 dormitor 3

Există, de asemenea, picturi universale care pot fi folosite pentru decorarea oricărei camere. Deci, imaginile cu flori în interior întotdeauna arată proaspăt și interesant, astfel încât acestea pot fi atârnate în dormitor, birou și chiar în bucătărie. Fiți atenți la pânze cu culori originale, de exemplu, imagini cu orhidee sau cu floarea-soarelui în interior.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 9 =