pinscher german

Dobândirea unui câine este un pas incredibil de important, rezultând că nu numai un animal de companie, ci un nou prieten. Prin urmare, alegerea rasei viitorului animal de companie necesită o abordare bine gândită, serioasă. Ar trebui să țineți cont de mărimea casei, fie că este vorba de o casă privată mare sau de un apartament mic, timpul în care vă puteți plăti animalul, cheltuielile financiare. În acest articol veți afla despre pinscherul german - opțiunea ideală pentru un apartament în oraș.

Un pic de istorie

Rasa German Pinscher (sau Standard Pinscher) a apărut la începutul secolului al XIX-lea în Germania și a fost utilizată în agricultură pentru protecția caselor și a clădirilor pentru a prinde șobolani, și vâna rozătoare mici. Se crede că strămoșii Pinscher sunt Schnauzer de ceva timp și pe cei și altele chiar atribuită unei rase, dar diferă în tipul de lână. Ca urmare, câinii cu părul neted au fost luați la pisici, iar câinii cu părul cu sârmă la schnauzeri. La sfârșitul secolului al XIX-lea, au fost crescute rasele ca pinscherul pitic și Doberman. Acum sunt rudele cele mai apropiate ale pinscherului german.

Pinscher german cu păr brun

Pinschers - câini de dimensiuni mici, cu construcție atletică. Creșterea lor la greabăn este de 40-48 cm, iar greutatea - 11-18 kg. Corpul acestor caini un pătrat format de puternic si musculos,, gâtul puternic și lung, cu capul botului prea alungit este lat și are o formă ascuțită, urechi set mare (acestea sunt, de obicei andocat în formă de triunghiuri ascuțite), coada este, de asemenea, extrem de plantat și de multe ori andocat (3 vertebre ). Lana acestor câini este scurtă, netedă, densă și strălucitoare. Culoare - negru cu un bronz sau maro, de nuante diferite: de la roșu-maro închis la maro-roșu-gălbui.

Caracterul german Pinscher de rasă este de obicei vesel și jucăuș, dar în același timp și solid. Pinscherii sunt dedicați fără limite stăpânului lor și nu tolerează familiaritatea străină, tratau bine copiii. Acestea sunt câini foarte viguroși și vă puteți angaja în sport activ cu ei. Pincher este un vânător minunat și un excelent paznic la nivel instinctiv.

Împreună cu cele de mai sus, pinscherul german este, de asemenea, un câine simpatic emoțional. El se va bucura cu voi dacă sunteți fericiți și veți veni la salvare pentru a vă menține spiritul, dacă sunteți trist. Dar, fii atent: prietenul tău cu patru picioare se poate bucura de poziția sa de companie în atingerea scopurilor sale. Prin urmare, educa un pincher nu este numai în dragoste și afecțiune, dar, de asemenea, o mică rigoare.

Pinscher german miniatură

Un pinscher pitic (miniatura) este, ca să spunem așa, o copie în miniatură a unui pinscher standard fără păr. Conform unei versiuni pinscher pitic a fost crescut prin încrucișarea pinscher standard, cu rate fara par si Greyhound.

Singura diferență dintre un pinscher și un pinscher mediu este o creștere de 25-30 cm.
Pentru o rasă de îngrijire pinscher germană pitice este necesară o minimă, acești câini sunt foarte curați și sunt în mod convenabil păstrați în pinscher german piticapartament. Simultan cu prietenul afectiv, vesel și devotat, veți obține o minunată pază a casei voastre. În ceea ce privește străinii, pinscherii sunt câini uimitor de neînfricați și agresivi. Ei stau cu curaj în apărarea casei și a gazdei lor, dar, în același timp, ei nu latră deloc.

German Pinscher - o rasă ideală pentru apartamentele mici urbane. Acest caine este elegant si frumos, inteligent și un fel, curajos și loial, vesel si jucaus - tot ce ai nevoie pentru un prieten adevărat cu patru picioare. Înconjurați-o cu grijă și afecțiune, iar această contribuție vă va reveni de zece ori.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

65 − = 57