Rack suspendat

Interesant și, de asemenea, destul de practic de recepție de design interior - utilizarea de structuri suspendate în formă de rafturi.

Rafturi suspendate în interior

Rafturile de acest tip nu sunt o invenție nouă. Amintiți-vă cel puțin florile din vasele de flori agățate. Prin acest principiu, puteți crea chiar și un raft original pentru flori dintr-o bucată de placă (placaj gros) și o frânghie. Un astfel de raft poate fi atârnat pe un suport atașat de un perete sau de un tavan. Foarte des, astfel de rafturi sunt folosite pentru a plasa eficient culorile ampel pe balcoane sau pe terase deschise.

Rack suspendat1 Rack suspendat2 Rack suspendat3

Prin același principiu, poate fi făcut un raft pendant pentru cărți. Și, adăugând o mică imaginație, puteți crește numărul acestora, diversificați finisajul, dimensiunea și forma. Și deoarece acest design este suficient de mobil, acesta poate fi plasat în orice loc convenabil. De exemplu, cu ajutorul rafturilor agățate la colț, plasarea acelorași cărți, flori, fotografii sau elemente decorative pe ele, puteți juca zona colțară orb într-un mod original.

Rack suspendat4 Rafturi suspendate5 Rack suspendat6

Desigur, nu în fiecare interior se va potrivi un lucru din categoria manuală. Prin urmare, de exemplu, în camera de zi puteți cumpăra un raft original suspendat fabricat într-un mod industrial. Ce pot să recomand în acest sens? Foarte rafinat aspect de sticlă agățat rafturi cu un sistem de fixare prin cablu. Designul asamblat este atât de aerisit încât se pare că rafturile plutesc în aer. Dar este destul de fiabile și durabile produs - rafturile sunt făcute din sticlă și sârmă din oțel inoxidabil are un sistem de montare special care previne deformarea neautorizate și eșec structurale. astfel de rafturi foarte armonios, suspendate și se încadrează în interiorul dormitor - acestea vor crea o atmosfera romantica de ușurință.

Rack suspendat7 Rack suspendat8 Rack suspendat9

Un alt exemplu de utilizare a rafturilor suspendate în interior - un raft suspendat pentru TV. Practicitatea unui astfel de raft este fără îndoială:

  • descarcă spațiul util al camerei;
  • poate fi un element interesant al zonării spațiului;
  • Dacă există un mecanism rotativ, puteți vizualiza televizorul de oriunde din cameră.

Trebuie remarcat faptul că un astfel de raft este convenabil pentru camera de zi, bucătărie și orice altă încăpere unde există un televizor.

Rack suspendat10 Rack suspendat11 Rack suspendat12

Apropo, pentru utilizarea bucătăriei de rafturi agățat nu este doar practic. Uneori, numai cu ajutorul rafturilor suspendate poate rezolva problema amplasării raționale a obiectelor într-o bucătărie mică. Cele mai convenabile în această privință pot fi considerate rafturi agățate metalice (cromate) - acestea sunt cele mai rezistente la condițiile speciale ale bucătăriei. Astfel de rafturi de diferite forme și mărimi cu elemente de fixare (cârlige, gripperi) pot fi atârnate pe orice structură, de exemplu, un set de bucătărie. Unele dintre ele pot fi dezasamblate și fiecare parte este operată independent. De exemplu, uscarea raftului suspendat pentru plăci și cupe. Partea superioară (pentru cești) este îndepărtată și poate fi utilizată separat ca un raft suspendat pentru condimente.

Rack suspendat14 Rack suspendat15 Rack suspendat13

Rafturi suspendate cu design special

Pentru mai multe scopuri practice, puteți folosi pungi de pandantiv sau saci din materiale textile. Un astfel de carusel suspendat, de exemplu, este convenabil pentru depozitarea pantofilor. Poate fi atârnat pe o traversă în dulap, dar în același timp puneți câteva perechi de pantofi în el. Aceleași rafturi suspendate sub forma unui modul va fi util în camera copiilor pentru a se potrivi produse pentru produsele de îngrijire pentru copii, scutece, și mai târziu de jucării și haine pentru copii. Agățat rafturi ca nu pe scară largă cheson-organizator al materialului cu impermeabil la apă este foarte practic pentru depozitare compactă într-un mic detergenti de baie, diverse obiecte mici. Ca atare, mobile caseta de raft de sus și nu ocupă mult spațiu, poate chiar fi agățate pe ușă.

Rack suspendat16 Rack suspendat17 Rack suspendat18

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 17 = 24