Rafturi metalice pentru încălțăminte

Apartamentele noastre, de regulă, sunt mici și adesea au aceleași holuri mici în care nu există posibilitatea de a amplasa mobilier frumos și funcțional. Și dacă faceți tot spațiul liber luați pantofi, atunci în cameră nu există unde să vă întoarceți.

Pentru astfel de apartamente, puteți încerca să rezolvați problema depozitării cu un raft mic și confortabil pentru încălțămintea din metal.

Falc de pantofi forjat

Un fel de raft metalic pentru pantofi este un raft fals - o opțiune de succes și elegantă pentru stocarea bărcilor preferate, fără a ocupa mult spațiu și a căuta elegant și demn. Pereții raftului forjat sub pantofi pot fi confecționați dintr-o plasă metalică, care asigură ventilația. Rafturile de încălțăminte forjate sunt realizate în funcție de aspectul individual al camerei și de preferințele proprietarilor. Aceste rafturi sunt suficient de funcționale, ele sunt frumoase și elegante, durabile și fiabile și, de asemenea, foarte practice.

Rafturi pentru încălțăminte din metal

Un plus imens de raft metalic pentru pantofi este că cizmele sau încălțămintea sunt ventilate constant, ceea ce împiedică apariția mirosurilor neplăcute. Dar, există și un punct negativ - pantofii de pe un raft metalic deschis pot fi uscați ușor și necesită măsuri suplimentare pentru a le îngriji.

Și un alt lucru de luat în considerare este faptul că rafturi metalice deschise pentru pantofi nu sunt de folos pentru casele în care există animale de companie. Pantofii de pe astfel de rafturi pot părea foarte atrăgători pentru animale și suferă dinții lor, în acest caz merită să alegeți un raft închis.

Rafturile metalice arată elegant și aerisit, cu aceste rafturi compacte pentru încălțăminte puteți elibera mult spațiu. Da, și ștergeți sub ele praful și murdăria sunt destul de ușor - raftul este mobil, iar mutarea nu va fi dificilă.

Rafturi metalice pentru încălțăminte 5 Rafturi metalice pentru încălțăminte 2 Rafturi metalice pentru încălțăminte 7
Rafturi metalice pentru încălțăminte 6 Rafturi metalice pentru încălțăminte 4 Rafturi metalice pentru încălțăminte 1
Rafturi metalice pentru încălțăminte 3 Rafturi metalice pentru încălțăminte 8 Rafturi metalice pentru încălțăminte 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 14 = 19