raionul thailandez

Rayong este singura stațiune din Thailanda unde există izvoare terapeutice minerale și geotermale. În fiecare an atrage tot mai mulți turiști să înoate în apele limpezi ale mării locale, să se scufunde și să admire recifele de corali și să se bucure pur și simplu de frumusețile locale ale acestor păduri tropicale. Să ne ocupăm mai mult de atracțiile din Rayong din Thailanda și să vă spunem ce merită să vă uitați.

Unde se află Rayong?

Această perlă este situată în partea de est a Thailandei, nu departe de Bangkok. Orașul Rayong în sine este considerat centrul administrativ, mare și agricol al acestei mici provincii.

De vreme ce clima din Rayong este tropicală, vremea din această parte a Thailandei este corespunzătoare: există un sezon ploios și un sezon de secetă. Primul este în iunie-octombrie, iar al doilea în noiembrie-mai. Nu vă temeți de fraza "sezon ploios". Maxim, cât va fi - 1,5-2 ore pe zi.

plaje

Plajele din Rayong o dau afară din alte stațiuni din Thailanda. Nisipul cel mai pur alb, sugerând ideea că filmul "Bounty" a fost filmat aici, apă caldă transparentă și o selecție largă de condiții pentru recreere. Printre numeroasele plaje puteți alege un loc atât pentru sălbatici de agrement, cât și pentru familie. Numărul de plaje din zonă este mare! La urma urmei, de coastă, și este zona de plajă, întins pentru 100 km. Pentru a le cunoaște mai bine și pentru a alege cele mai bune pentru tine, să închiriezi un transport și să te uiți în jur.

O gamă largă de lagune liniștite cu cea mai pură apă, în care fundul este perfect vizibil. Există, de asemenea, locuri unde puteți să vă ascundeți în umbra copacilor de la soarele fierbinte. Multe plaje cu magazine mici și cafenele de coastă, unde puteți gusta bucătăria locală delicioasă și ieftină și savurați fructe de mare proaspete. Pentru recreere cu copii există și locuri convenabile. Pe aceste plaje este superficial, doar 1,5 metri.

rayon thailand2 raionul thailand3

hoteluri

Cele mai populare hoteluri sunt situate în zona de plajă. În timpul anchetelor, au fost identificate cele mai populare și confortabile. Iată liderii:

 1. Purimas Beach Hotel.
 2. Phala Cliff Beach Resort Spa.
 3. Nice Beach Hotel Rayong.

Confortul și confortul sunt scopul principal al acestor unități. Lăsați Rayong și este considerat provincia Thailanda, dar serviciul în hoteluri aici la nivel metropolitan. Aer condiționat, piscine, baruri și alte lucruri mici, care sunt atât de apreciate de turiști, fac parte integrantă din serviciul local.

Pentru cei care sunt interesați de un sejur ieftin, există și o mulțime de opțiuni care vor fi modeste, dar nu mai puțin confortabile decât instituțiile menționate mai sus.

rayon thailand4

Obiective

Chiar și în provincie, cu excepția plajelor și a pădurilor, există multe locuri care merită văzute.

 1. Temple Pa Pradu, Saranat Thammaram, Somdet Krommaluang și pagode - impresiona decorarea și se lasă să atingă lumea misterioasă și fascinantă a lui Buddha.
 2. raionul thailand5

 3. Parcul marin, în lista căruia sunt cele mai apropiate insule.
 4. Centrul botanic.
 5. raionul thailand6

 6. Plantații mari de fructe locale, care, sigur, nu ați încercat - mangosteen și durian.
 7. rayon thailand7 rayon thailand8
 8. Sate de pescuit, după ce vizitați care, puteți vedea tot drumul, făcut de fructe de mare înainte de a ajunge pe rafturi.
 9. Agricultura broasca testoasa.
 10. Izvoarele termale menționate mai sus sunt situate în vecinătatea Rayong.

Tot ce v-am spus tocmai este un pikant pentru un număr mare de turiști. În Rayong nu veți întâlni mulțimi de oameni - aici este încă destul de liniștită. Prin urmare, nu pierde timpul, și asigurați-vă că vizitați această misterioasă și pentru prezent, nu răsfățat Thai statiune.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

46 − 36 =