Royal Canean Urinari pentru pisici

Alimente pentru pisici Royal Kanin Urinari este un dispozitiv non-medical pentru tratamentul și prevenirea bolilor sistemului urinar în gospodăria iubită. Este recomandat de către medicii veterinari pentru adulți cu vârsta peste un an. Dacă animalul dvs. de companie este deja o vârstă înaintată, înainte de a utiliza hrana pentru animale, animalul trebuie să fie supus unui examen renal pentru funcționarea normală. Mai jos ne vom familiariza cu particularitățile utilizării furajelor Royal Catin Urinari pentru pisici.

Instrucțiuni de utilizare Royal Catin Urinari pentru pisici

Alimentele uscate pentru pisicile din seria Urinari sunt prescrise ca o dietă specială pentru dizolvarea pietrelor cu urolitiază, precum și pentru prevenirea reapariției lor. Perioada unei astfel de alimentații medicale poate fi de la una la trei luni, pentru a preveni o recurență - 7-9 luni. Pentru a monitoriza starea și eficacitatea tratamentului animalului, se efectuează teste regulate la urină.

Conservele pentru pisici din această serie sunt recomandate chiar dacă au cistite. Este necesar să se țină de o astfel de dietă timp de una până la trei luni. În prezența unei infecții la un animal, alimentele umede (conserve) sunt utilizate împreună cu un antibiotic.

În orice caz, în timpul numirii Royal Canean Urinari pentru pisici, este necesar să excludem orice alt aliment din dieta unui prieten blând. Și rețineți că este contraindicată folosirea datelor de alimentare pentru: sarcina pisicii, hipertensiunea, insuficiența renală sau cardiacă, aciditatea crescută a sângelui.

Compoziție și dozare Royal Catin Urinari pentru pisici

Furajele speciale pentru gospodăriile cu patru picioare trebuie să conțină: Royal Canean Urinari pentru pisici1carne, cereale, făină de porumb, ulei de pește, fibre, vitamine, oligoelemente și alte ingrediente. Datorită compoziției grijuloase, hrana uscată sau conservată pentru pisici Royal Kanin Urinari este o dietă completă pentru un animal iubit și ajută la îmbunătățirea sănătății sale.

Dacă animalul dvs. este pe o dietă specială, trebuie să urmați cu strictețe doza de hrană în conformitate cu recomandările producătorului postate pe ambalaj. De asemenea, trebuie să vă asigurați accesul ușor al animalului la apa de băut de calitate. Pentru pisicile care trec mai întâi la alimente uscate, acestea sunt introduse treptat în dietă timp de mai multe zile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 18 = 20