pungi de gunoi de construcții

Reparații, lucrări de finisare sau de construcție - toate aceste cuvinte sunt întotdeauna asociate nu numai cu renovarea locuinței, ci și cu o cantitate mare de gunoi. Uneori există atât de mulți care chiar și gândul la acest lucru deseori descurajează dorința de a începe chiar și orice schimbare în casă. Cu toate acestea, crearea unui lucru atât de simplu ca pungile pentru resturile de clădiri facilitează foarte mult această soartă. Să luăm în considerare tipurile lor de bază și, de asemenea, vom opri în detaliu criteriile de alegere.

Caracteristici de saci pentru resturi de construcție

De fapt, sacii destinați gunoiului de construcție sunt foarte asemănători cu pungile de gunoi de uz casnic pe care le cunoaștem. Principala diferență este dimensiunile mari și materialele. Dacă pungile de uz casnic sunt fabricate din polietilenă foarte puțin puternică și au un volum maxim de 60 de litri, este de înțeles că resturile grele de construcție nu pot fi transportate în ele.

Sacurile pentru resturile de construcție diferă în funcție de densitatea și dimensiunea lor sporită. Sunt fabricate din două materiale - polipropilenă și polietilenă. Ultimul material este oarecum diferit de cel folosit pentru fabricarea sacilor de uz casnic. Astfel de polietilenă este produsă sub presiune joasă sau înaltă. Un sac de polietilenă de înaltă densitate este foarte elastic și rezistă bine tensiunii. Un astfel de produs este ușor de identificat de o suprafață strălucitoare, lucioasă și lipsită de rufare. Pungile de polietilenă pentru resturile de construcție de joasă presiune sunt considerate foarte puternice și dense. În același timp, acestea sunt slab întinse și ușor deteriorate de terminații ascuțite. Determinați un astfel de produs este ușor pe suprafața mată și publicat rufele.

O altă versiune de saci puternici pentru resturile de clădiri este realizată din polipropilenă secundară. Astfel de pungi rezista la sarcini grele, rareori se fac bucati de la margini ascutite si nu se rup. Apropo, astfel de pungi sunt folosite nu numai pentru eliminarea gunoiului, ci și pentru depozitarea produselor alimentare - cereale, zahăr. În general, pungile din polipropilenă sunt fabricate din fire, astfel încât acestea au un fel de țesere.

Cum sa alegi pungile pentru deseuri de constructii?

Când cumpărați saci de calitate pentru resturile de construcție, trebuie să luați în considerare mai multe puncte. În primul rând, volumul unui sac pentru resturile de construcție. Acesta este un accesoriu important al diferitelor capacități. De obicei cele mai "mici" - 90 de litri, 120 de litri și 180 de litri. Pungi mari pentru resturile de construcție pot ajunge la 200 de litri, 240 de litri și 350 de litri.

Capacitatea de încărcare este un alt criteriu important. Pentru resturile de construcții mici, se vor folosi pungi convenționale din polietilenă. Produsele din polipropilenă pot rezista cu ușurință până la 40 kg de greutate. Pentru a nu plăti în plus față de bani suplimentari, cumpărați sacuri țesute pentru resturile de construcție verde. Pungile gri sunt fabricate din polipropilenă primară și secundară și, prin urmare, costă puțin mai mult, dar pot rezista cu ușurință până la 65 kg. De obicei, aceste deșeuri sunt grele, cum ar fi cărămizi sparte, elemente de tundere și elemente de ciment. Pungile albe din polipropilenă primară sunt considerate cele mai scumpe, deoarece sunt destinate depozitării produselor alimentare. Dacă aveți nevoie de o pungă armată, alegeți produsele din polipropilenă cu o folie de film. Dacă vorbim despre densitate, atunci acest indicator pentru o pungă de polipropilenă variază de la 50 la 115 g pe metru pătrat. În ciuda costului, pungile din polipropilenă se plătesc, deoarece sunt considerate reutilizabile.

Pentru gunoiul mai mic, puteți achiziționa mai puține pungi de polietilenă de unică folosință. Apropo, grosimea filmului - una dintre cele mai importante nuante de a alege o punga de astfel de material. Acesta variază de la 20 la 70 de microni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 3 =