fructe

Practic, fiecare persoană cunoaște gustul ceaiului verde cu saus, dar foarte puțini oameni știu ce gust și cum arată un fruct exotic cu același nume.

Soursop, de asemenea, numit copac acru și ac Hanun - este un arbore vesnic verde care creste pana la 9 metri în înălțime. O trăsătură distinctivă a plantelor Soursop sunt extinse în două culori frunze lucioase de culoare închisă - verde la exterior si lumina - verde în interior, cu o aroma puternica, flori frumoase formă conică, încolțite nu numai pe ramuri, dar, de asemenea, în jurul trunchiului, și cum ar fi fructe de mere înțepător.

În acest articol vă voi spune despre beneficiile fructelor de mezeluri și a utilizărilor acestora.

Sapan de fructe: descriere

Dimensiunea mărului de smantana este foarte mare: unele exemplare pot ajunge la o greutate de 4,5 până la 7 kg și pot avea o lungime de până la 35 cm și o lățime de 15 cm. Ele cresc în forme diferite, se găsesc atât ovale, cât și similare cu inima. Înainte de maturitate completă, pielea fătului este verde închis și, pe măsură ce se coace, devine galben. Fructul complet maturat are o carne densă alb cremoasă, asemănătoare cu vata de bumbac și are gust de ananas. Întregul pulpă este acoperită cu semințe neagră neagră.

Acest fruct neobișnuit este extrem de bogat în util pentru substanțele corpului uman: proteine, hidrati de carbon de fier, fructoza, calciu, acid folic, fosfor, vitamina C, B1 și B2.

Fructe sausep - aplicare

În țările în care nu se cultivă sapun, fructele sale se folosesc în cea mai mare parte proaspete și se folosesc pentru deserturi și cocktail-uri, amestecând cu brandy și diverse condimente.

Iar în țările cu creștere naturală a mărului acru, fructele sunt folosite de locuitorii locali atât în ​​bucătărie, cât și în medicină.

Utilizați în gătit:

 • pentru a face o băutură răcoritoare, amestecați sucul proaspăt stors cu lapte și zahăr;
 • pentru a obține o băutură cu alcool redus, cum ar fi cidru, prin fermentarea sucului;
 • pentru producția de înghețată, sirop, sorbet, prăjituri, jeleu.

De asemenea, trebuie să se țină seama de utilizarea sucului și sucului de fructe pentru aromatizarea ceaiului cu același nume, popularitatea căreia este în creștere în întreaga lume. Când se creează un adevărat șupe negru sau verde, se folosește procesul de impregnare a sucului de frunze de ceai din soiurile Ceylon, stoarse din fruct.

Utilizare în medicină:

 • În lupta împotriva pediculozei se folosește uleiul stoarse din semințe de fructe;
 • pentru tratamentul rinichilor și pentru purificarea lor (efect diuretic) se aplică sucul de fructe deja bine maturate;
 • când dizenteria este hrănită cu terci bolnavi din pulpa mărunțită de fructe necoapte;
 • în combaterea excesului de greutate;
 • pentru normalizarea tractului gastro-intestinal: restabilirea florei intestinale, reglarea secreției de suc gastric;
 • îmbunătățește funcția hepatică;
 • pentru a reduce sucul de băuturi de presiune arterială, stoarse din sapă;
 • Se utilizează ca băutură tonică atunci când corpul este restabilit.

beneficii sausep

Există o opinie conform căreia sausep conține substanțe capabile să ucidă celulele canceroase, dar această declarație nu a fost confirmată clinic.

Sausup: cum să crești?

Fructele nu tolerează soursop de transport, astfel încât să poată fi găsit foarte rar. Calea de ieșire din această situație ar putea fi ea tot mai mare pentru noi. Dar, din moment ce toate țările în care în creștere soursop fructe (care Bermude și Bahamas, de Sud-Mexic, Peru, Argentina, India, China de Sud, Australia și Insulele tihookenskie) sunt situate într-un climat tropical, apoi ridică în țările din Europa, este foarte problematică. Acest copac în Europa pot fi găsite doar în grădinile botanice.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =