Soiuri roșii proaspete coapte pentru sere

Cine dintre noi nu-i place să fie răsfățat cu o salată de roșii proaspete? Îndrăzniți să vă asigurați că nu există atât de mulți oameni, mai ales dacă vorbim despre roșiile din sera noastră. Iar cei care nu doresc să aștepte mult timp, vă sfătuim să acordați atenție soiurilor de roșii coapte la începutul anului pentru sere.

Tipuri supranatural de roșii pentru sere

Supăraturile includ:

  1. "Silueta F1 » - se îngroapă deja în a 50-a zi după plantarea răsadurilor într-o seră, dă o recoltă abundentă chiar și în condiții foarte nefavorabile. Fructele "Silhouette F1" au un gust plăcut, o culoare roșu strălucitor și o masă de aproximativ 200 de grame fiecare.
  2. Ivet F1 - o altă roșie supranormală, dând o recoltă de o lună și jumătate după plantare într-o seră. Fructele au forma unei mingi, o culoare rosie si un gust dulce.

Soiuri foarte proaspete de roșii pentru sere

Soiurile de seră foarte rezistente sunt:

  1. "Frunzele timpurii de seră F1" - Prima recoltă de roșii din acest hibrid poate fi obținută deja în 80 de zile după însămânțarea semințelor. Tufișurile cresc la o înălțime de 60-70 cm și au o structură semi-răspândită. Roșii "F1 prețios de seră" au o masă de 120 până la 180 de grame, culoarea pielii este roșu închis și pulpa densă.
  2. "Superstar" - tufișurile acestui soi cresc până la 140 cm și au nevoie de pasynkovaniya obligatoriu. Fructele "Superstar" sunt de până la 250 de grame, carnea este dulce și suculentă. Prima recoltare poate fi colectată deja la 85 de zile după însămânțare.
  3. „Masa“ - o varietate de roșii înalte, care crește la o înălțime de 180 cm. Fructele nu sunt mari (până la 20 de grame) și sunt ideale pentru conservarea casei. Tufele necesită un jartieră, dar în același timp diferă în mod favorabil de restul rezistenței la secetă, boli și dăunători.

Soiuri de tomate pentru sere

Roșiile cu maturitate precoce pentru cultivarea serelor includ:

    soiuri de tomate proaspete pentru sere

  1. "Mandarin" - varietate carpiană de roșii, care necesită jartiere obligatorii și pasynkovaniya. Formează perii de 10 fructe de culoare portocalie strălucitoare, cântărind până la 100 de grame fiecare. Cei 90 de zile după însămânțare.
  2. «Prezent F1» - tomate de dimensiuni medii (75 cm), care necesită pasynkovaniya. Formează fructe globulare medii cu o greutate de până la 170 de grame, care tolerează cu ușurință stocarea și transportul pe termen lung.
  3. "Buchet dulce" - un soi de tomate înalt (înălțime mai mare de 2,5 metri), care necesită jartiere, pasynkovaniya. Formează perii de 30-50 de fructe cu greutatea de până la 20 de grame fiecare. Soiul se caracterizează prin capacitatea sa de a produce culturi abundente chiar și în cele mai nefavorabile condiții. Fructele sunt depozitate mult timp și au un gust placut dulce.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

77 − = 73