Spanacul Uteusz

Ventilatoare de produse verzi timpurie la masa lor, probabil cunosc spanacul Uteusha. Această plantă este deosebit de populară pentru cei care țin animalele domestice mari și mici la ferma lor. La urma urmei, această plantă are o compoziție cu adevărat neobișnuită - este bogată în proteine ​​și proteine ​​și în cantități foarte mari, dar este necesară pentru creaturi vii.

Acest hibrid a venit de la spanacul de trecere și mulțumirea de sorrel pentru omul de știință ucrainean Yu.A. Uteushu. Planta este potrivită la începutul sezonului de creștere atât pentru oameni, cât și pentru locuitorii mici ai gospodăriei - găini, gâște, rațe și iepuri. Datorită substanțelor nutritive valoroase conținute în spanac, rata de ouă a găinilor crește.

Spanacul Uteusha are în plus față de calitățile sale nutriționale o altă abilitate unică - de a crește literalmente în fața ochilor, cum ar fi bambusul, deși nu atinge înălțimea sa. În timpul verii, când sol fertilizat (suficientă azotat de amoniu), planta se ridică la o înălțime de doi metri. Această caracteristică este potrivită pentru cei care dețin bovine și porcine de reproducere.

Pentru sezonul de vară, este posibil să se coacă de două ori culturile de spanac și să se le zasolosovat iarna pentru animale. Gospodinele sensibile au timp să facă spații libere până când spanacul este aspru, deoarece este potrivit pentru gătit verde de borscht, supe, pentru a face salate.

Este foarte util pentru adulți și copii în timpul iernii, cu o lipsă de vitamine. Pentru a le adăuga la mâncare în sezonul rece, spanacul este înghețat, iar după ce faci cu el legume și caserole.

Cultivarea spanacului Uteusz

Pentru a obține o recoltă verde devreme în primăvară, semințele de spanac Uteusz sunt semănate în octombrie. Etanșarea în pământ se realizează la o adâncime de până la doi centimetri, după care site-ul trebuie să fie împrejmuit.

Spinacul Shawel Hybrid

Spanacul Uteusha este bun la tolerarea înghețurilor și a soarelui cald, dar se va arăta cel mai bine dacă este udat în mod regulat. Cultura este una pe termen lung și poate crește până la 18 ani într-un singur loc. Deci, odată ce semănați materialul de însămânțare pe parcelă, veți avea la dispoziție un complex de proteine ​​valoroase și utile pentru mulți ani.

Spanacul Uteusha este superior în calitățile nutriționale pentru toate furajele verzi cunoscute care sunt cultivate pentru uz privat sau agricultură. Dacă adăugați-l la porcii hranei pentru animale, oi și viței, cel puțin în mărime de 25% din dieta, câștigul în greutate este foarte activ, la fel ca el creste spanac, in timp ce laptele de vacă crește conținutul de grăsime de până la 5%.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

42 + = 46