zăpadă artificială

Decorați o casă sau un apartament cu un oraș cu modele de zăpadă frumoase pe ferestre sau pentru a face obiecte de artizanat acoperite cu zăpadă a devenit mult mai convenabil cu ajutorul zăpezii sub formă de spray. A pune ninsoarea artificială este o plăcere, pentru că totul, ca și cum ar fi prin magie, este acoperit de mărăcini atunci când este presat. Este demn de remarcat faptul că această metodă de decorare a devenit foarte populară, iar meseriașii încearcă să o folosească literalmente peste tot.

Aerosol cu ​​zăpadă artificială albă (și nu numai)

Cea mai obișnuită culoare pentru noi este zăpada albă, fără strălucire strălucitoare sau alte efecte. Este de obicei folosit pentru decorarea ferestrelor. Acest lucru și șabloane cu imagini de copaci și oameni de zăpadă, și fulgi de zăpadă. Această zăpadă albă este adesea completă de meserii de Anul Nou.

Dacă albul pur și simplu nu se potrivește, atunci începem să fanteziem. Și aici este deja la îndemână și un spray colorat cu zăpadă artificială. Există o soluție excelentă sub formă de spray-uri fluorescente strălucitoare de diferite nuanțe. În întuneric, această decorare va începe să strălucească și să completeze atmosfera sărbătorii.

De regulă, zăpada artificială într-un aerosol este ușor spălată. Este suficient să-l spălați cu apă caldă și câteva urme de vacanță și suficient pentru a se agita pe podea și pentru a merge pe jos cu un aspirator. Cu toate acestea, au existat reclamații din partea consumatorilor care nu au reușit să șterse raidul alb fără urmă. Deci, este logic să găsiți o cutie de bun producător și să nu o economisiți. Și, de asemenea, preliminare pentru a pune un model pe o suprafață pe care nu este un păcat, și apoi să se uite la complexitatea de curățare.

Dacă intenționați să folosiți sprayul "Zăpadă artificială" ca decor temporar, merită să căutați așa-numita zăpadă topită. Aici, în general, nu există un proces de recoltare ca atare. După un timp va dispărea sau se va topi. zăpadă artificială de aerosoliO soluție foarte convenabilă pentru decorarea copacilor artificiale, pentru că nu trebuie să le spălați după aceea.

Cum să folosiți sprayul "Zăpadă artificială"?

Utilizarea ambelor tipuri nu este în mod deosebit diferită. Prima variantă de polimeri este mai potrivită pentru ferestre sau oglinzi, este posibil să se pună pe sticlă din dulap. El se culcă în mod uniform și arată frumos. A doua opțiune, așa-numita zăpadă spumoasă, este un fel de spumă de ras. Da, și arată ca o zăpadă reală. Acesta este motivul pentru care o astfel de zăpadă artificială într-un aerosol este mai bine pentru a pune pe un copac sau alte subiecte de interior.

În plus față de ferestre sau oglinzi, spray-ul "Zăpadă artificială" este potrivit ca ornament pentru vasele de Anul Nou. Acesta poate fi aplicat la conuri și adăugați sclipici pentru a obține o alternativă la jucăriile de pom de Crăciun.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 4 =