Stand pentru cărți de vizită

Cardurile de vizită reprezintă un detaliu necesar în orice afacere. La urma urmei, câți oameni știu despre dvs. și serviciile pe care le furnizați depind direct de numărul de clienți și, în consecință, de veniturile dvs. Gândirea designului cărții de afaceri este una din cheile succesului în afaceri.

Organizând spațiul de lucru în biroul sau magazinul dvs., trebuie să aveți grijă de multe. Dar managerii uită adesea despre o astfel de mizerie, ca un loc pentru a stoca cărți de vizită. Dar aceste carduri ar trebui să fie vizibile, astfel încât să poată fi ușor și rapid obținute, sau clientul, dacă se dorește, ar putea să ia o carte de vizită. Această funcție este concepută pentru a realiza un astfel de accesoriu, ca suport pentru cărțile de vizită.

Soiuri de standuri

Alegerea unui stand pentru cărțile de vizită, ar trebui să acordați atenție nu doar designului, ci și confortului în utilizare. Iată cum sunt aceste accesorii:

  1. Standurile sunt concepute pentru un număr diferit de carduri (minim 50-100 buc.).
  2. Cardurile de vizită pot fi stocate într-o singură celulă sau situate pe diferite niveluri, numărul cărora este, de asemenea, diferit.
  3. Stiva de cărți de vizită este situată orizontal, vertical sau înclinată - acest moment caracterizează cât de convenabil va fi pentru dumneavoastră să obțineți cărți de vizită.
  4. Forma produsului variază de la un buzunar simplu pentru cartele de vizită până la complex, simulând un izvor, un plic, un clothespin, o potcoavă și altele asemenea.
  5. Materialul de fabricație se întâmplă de asemenea diferit. Poate fi lemn, metal, plastic, acril și chiar piele. Astăzi standuri populare pentru cărți de vizită din plexiglas transparent - nu este atât de fragil, spre deosebire de sticla obișnuită, și în calitate la un pas deasupra plasticului. Alegerea materialului pentru stand, de obicei, depinde de stilul camerei în care va fi amplasat acest accesoriu. De exemplu, metalul reprezintă cărți de vizită care arată bine într-un club de calculator sau în un boutique de modă, în timp ce pentru o farmacie sau un birou mediu puteți cumpăra un card de vizită realizat din acril.
  6. Și, bineînțeles, un moment atât de important ca prețul. Modelele simple de buget, realizate din plastic ieftin, vor fi potrivite pentru a se uita pe contorul unui magazin mic de vânzare cu amănuntul, unde acestea îndeplinesc o funcție pur practică a titularului cărții de vizită. Cu toate acestea, cardurile decorative mai scumpe pentru cărțile de vizită pentru un birou solid sau un birou director vor fi o adevărată decorare a interiorului datorită designului original și materialelor de calitate.
  7. Unele companii mari achiziționează titularii de cărți personalizate. Asemenea accesorii diferă nu numai în designul exclusiv, ci mai întâi cu prezența siglei companiei, care arată foarte scumpă și prestigioasă.
Carte de vizită 1 Carte de vizită 2 Stand pentru cărți de vizită 3
Stand pentru cărți de vizită 4 Carte de vizită 5 Carte de vizită 6
Stand pentru cărți de vizită 7 Stand pentru cărți de vizită 8 Stand pentru cărți de vizită 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 2 =