Stand pentru ochelari

Standul pentru ochelari de formă originală nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Te va mări și o vei decora în camera în care se află. Un astfel de produs este capabil să lumineze rutina zilnică.

Produsele sunt reprezentate de modele de mai multe forme: poate fi o persoană sau o parte din ea (nas) sau diferite figuri de animale.

Cele mai comune și stand pentru ochelari "nas". Ochelarii dvs. preferați pot fi poziționați în mod convenabil pe figura sub forma unui nas. Este obișnuit să se facă o astfel de situație sub ochelarii din lemn.

Stand pentru ochelari 1
Stand pentru ochelari 2

Stand pentru ochelari "melc" va poziționa accesorul pe coarne.

Stand pentru ochelari 3

Stand pentru ochelari "maimuță"

În ajunul noului 2016, va fi deosebit de important să cumpărați un astfel de suvenir ca pe un suport pentru maimuțe. O cifră simbolică va deveni un dar de bun venit pentru toată lumea. Nu va fi numai decorarea originală a casei, ci și un dispozitiv funcțional. Mulțumită ei, veți petrece timpul minim pentru căutarea punctelor.

Stand pentru ochelari 4

Suport decorativ pentru mai multe pahare

Dacă sunteți obișnuiți să utilizați mai multe perechi de ochelari, în același timp, sau de care aveți nevoie pentru a poziționa confortabil accesoriile de mai mulți membri ai familiei, te va apropia de un stand pentru câteva perechi de ochelari. În acest scop, sunt standuri speciale, care pot fi implementate ca și în varianta clasică (stand standard), iar suportul artistic creț. Standurile sunt realizate din materiale diverse, cele mai frecvente fiind cele din plastic și plexiglas.

Un astfel de dispozitiv vă va permite să plasați în mod compact mai multe perechi de ochelari în același timp și să economisiți spațiu pentru depozitarea lor

.

Stand pentru ochelari 5

Puteți alege un stand pentru ochelari la gustul dvs. sau vă rugăm să vă iubiți cu un astfel de cadou extraordinar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + = 16