stilul rus al casei 0

Stilul rusesc, atunci când construiește case dintr-un bar, care seamănă cu un cadru, devine din ce în ce mai la modă. Materialul pentru construirea unei case din lemn în stil rusesc poate fi rotunjit din lemn, profilat, grinzi neprotejate sau lipite. Construcția unei case din pin sau molid este cea mai economică opțiune. Laricele și cedrul sunt modele mai scumpe de lemn.

Caracteristici de case în stil rusesc

Casele moderne în stil rusesc îmbină vechile tradiții de arhitectură națională, tehnologii avansate de construcție de case și metode moderne de protecție a lemnului. Casele în stil rusesc de grinzi lipite sunt deosebit de elegante. Barele sunt realizate prin metoda de îmbinare a plăcilor separate, în care fibrele sunt aranjate în direcții opuse pentru a obține rezistență. Materialul este plat, perfect stivuit unul peste celălalt, nu necesită contracție, iar structura nu va avea nicio fantă.

Pictura, balustrade rafinate, verande, instalarea de carcase deschise pe ferestre - o modalitate buna de a accentua stilul cladirii. Casele din această tradiție pot folosi o mulțime de sculpturi care sunt instalate în jurul ferestrelor, sub acoperiș, pe obloane.

rus stilul casei 1.GIF stilul rusesc 2 stilul rusesc 3
stil rusesc 4 stil rustic de la un bar 5 rus stilul casei 6
stil rusesc 7 stilul rus al casei 8 Stilul rusesc din lemn 9

Interiorul casei ar trebui să sublinieze, de asemenea, avantajele estetice ale copacului. Printre mobilier se numără și sertare, bănci, chiar și cufere. Dulapuri sculptate, o masă masivă cu scaune va crea atmosfera potrivită.

Interiorul casei de lemn în stil rusesc este decorat cu scări, piatră, șemineu, produse din fier forjat.

stilul rus al casei 10 stilul rus al casei 11 stilul rusesc de case 12
Stilul rusesc din lemn 13 stilul rus al casei 14 stilul rusesc al casei 15
stilul rus al casei 16 stilul rus al casei 17 stilul rus al casei 18

O casă realizată din materiale naturale ajută la obținerea cât mai mult posibilă a agitației orașului și a căderii în atmosfera rurală. Structura lemnului este durabilă și fiabilă. O astfel de casă va uimi cu confort și căldură, o aură neobișnuită, care prezintă cele mai bune tradiții rusești de construcție a locuințelor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

25 + = 29