Stretch tavan

Suntem obișnuiți cu faptul că proiectarea plafoanelor făcute cunoscute prin intermediul unui chit sau gips-carton cu decoratiuni folosind stuc sau picturi. Cu tehnologia de azi, recent utilizată pentru imprimare decor, care deschide noi orizonturi pentru oportunități de proiectare suplimentare. Deci, astăzi se bucură de popularitate largă suspendat plafon sub forma cerului.

Stretch tavan de cer în interior

Tavane întinse sub cerul albastru - o descoperire originală și de succes a designerilor. De mult timp, plafoanele panoramice au fost în cerere. Ele permit unei persoane să se apropie de natura și frumusețea lumii. Mai ales această metodă în interior ca oameni romantici. Dar nu este întotdeauna posibilă implementarea acesteia, în special pentru că este destul de scump atât pentru instalare, cât și pentru întreținere. În plus, plafonul panoramic se aplică numai casei particulare. Dar pentru a introduce originalitatea și imitația cerului în apartament este posibil datorită tehnologiilor moderne care ajută la realizarea tavanului întins sub formă de cer.

În plus față de latura estetică a problemei, există, de asemenea, practic, care are o mulțime de avantaje. Plafoane întinse sub cerul albastru este rezistent la foc, ușor de întreținut, practic și ecologic. Există, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece sigiliul se aplică diferitelor tipuri de tavane suspendate - mată, lucioasă, transparente și translucide. De asemenea, trebuie remarcat faptul că în cazul în care producătorul este o utilizare bona fide pentru imprimare și plafoane suspendate sub formă de vopsea cer calitate, desen este un timp foarte lung pentru a menține culoarea și luminozitatea acestuia.

Tavanul de întindere a cerului în grădiniță

Tavane întinse sub cerul albastru vor fi o decorare excelentă a camerei pentru copii. Acest design va aduce bucurie copilului dumneavoastră. Amintiți-vă ca pe tine însuți ca un copil - trebuie să fi fost visător și să credeți în basme pline de minuni și aventuri. Stretch tavan în formă de cer va ajuta copilul să se strecoare în lumea de ceva neobișnuit și natural. Sunt de acord, nu trebuie adesea să dormi în aer liber. Copiii, ca regulă, ca această metodă de proiectare foarte mult. Pentru cei care iubesc astronomia, există plafoane sub forma unui cer înstelat. Copilul va fi interesat și interesat, în plus, va dori să adoarmă, număra literalmente stelele.

Stretch tavan cer1 Stretch tavan sky2 Stretch tavan sky3
Stretch tavan sky4 Stretch tavan sky5 Stretch tavan sky6
Stretch tavan sky7 Stretch tavan sky8 Stretch tavan sky9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 8 = 16