dovleac de dovleac

Unul dintre reprezentanții familiei de dovleac, demni de atenție, este băutura de dovleac batternat, numită și o dovleac-spaghete sau o nuci. Are multe în comun cu principalele specii din acest gen, dar există o serie de diferențe semnificative de la acestea.

Ce este interesant squash squash?

Patria istorică a acestei plante este America de Nord. În arsenalul populației locale există multe rețete pentru gătitul de dovleac de dovleac, iar aborigenii acestor locuri le-au folosit cel mai mult în forma lor brută, pentru care i sa dat numele. Dovleacul de dovleac are două forme - ovale și în formă de club. Cel de-al doilea tip din timpuri străvechi a fost folosit pentru a crea vase de apă.

Datorită unei relații mai strânse cu dovlecelul, pulpa de dovleac de dovleac este foarte diferită de cea normală. Este mai ușor (uneori aproape alb), nu atât de dulce, are aromă de nuci sau vanilie. În structură, nu este omogenă, ci se rupe în fibre lungi, subțiri, asemănătoare cu spaghetele. Datorită acestor calități, interiorul dovleacului de dovleac este perfect pentru coacerea și prăjirea și poate fi sărat și făcut din gem.

Semințele sale sunt, de asemenea, foarte populare. În plus, ele sunt foarte gustoase și arată ca niște nuci, deci și foarte utile, deoarece conțin vitamine E, proteine, grăsimi, săruri minerale (mai ales prezența sării de zinc).

Relativ recent, a fost produs un fel de mini squash batternate, greutatea fructelor care nu depășește 300 de grame, datorită căreia poate fi gătit în întregime.

Cultivarea dovleacului în grădină

Inițial, squashul de dovleac a fost cultivat în condiții mai severe, squash spaghetedecât de obicei, prin urmare este mai puțin exigent la regimul de temperatură, fertilitatea solului și regimul de irigare. Prin urmare, însămânțarea se poate efectua în luna mai imediat în sol. În fiecare gaură trebuie așezate pe 2-3 semințe la o adâncime de 5 cm și apă. Pentru a accelera procesul de germinare, se recomandă ca acest loc să fie acoperit cu un film negru, care trebuie îndepărtat după apariția germenilor. În viitor, acest dovleac necesită udare și aplicare moderată moderată a îngrășămintelor organice la fiecare 2 săptămâni.
Scufundele de squash cresc până la 7 metri, formând ovare atât pe partea principală, cât și pe laterală. În acest caz, cu atât mai des taie fructele, cu atât mai repede vor fi legate.

Squash squash este convenabil să crească pe un spini, de-a lungul căreia se va trage în sine, încântând umbra plantelor vecine.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 4