Suprafață de masă cu mâinile proprii

Proiectarea mobilierului cu mâna ta nu este doar o modalitate de a economisi bani. Realizarea topului de masă cu propriile mâini va fi destul de interesantă. În mod tradițional, alegeți lemn, plăci ceramice sau lucrați cu o piatră artificială. Dar toate aceste materiale, deși se pretează la un om laic, însă necesită anumite cunoștințe. În cazul nostru, vom încerca să facem blatul cu mâinile proprii într-o versiune mult simplificată. Aici nu aveți nevoie de cunoștințe sau abilități din industria construcțiilor.

Cum să faci o masă cu mâinile tale?

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să construim viitorul table-top. În acest scop, sunt adecvate plăcile MDF sau PAL. Suprafața trebuie să fie netedă. Dimensiunile plăcilor mari corespund complet formei dorite a blatului finit. Se măsoară fie prin masa veche, fie în stadiul de proiectare.
 2. Tabletop cu mâinile proprii1

 3. Înălțimea bilelor va depinde de grosimea dorită a plăcii noastre
 4. Tabletop cu mâinile proprii2

 5. Din bucățile tăiate sub blatul de bucătărie, realizate de noi înșine, vom asambla cadrul. Pregătiți găurile, apoi înșurubați șuruburile. Cu această abordare, plăcile nu se vor sparge niciodată, dacă faceți un efort.
 6. Tabletop cu propriile mâini3

 7. De îndată ce se va asambla cadrul pentru realizarea tablei cu mâinile tale, vom proceda la pregătirea unei suprafețe uniforme pentru turnare. Luăm ceva asemănător unei plăci de rumeguș și aliniem cu un nivel.
 8. Tabletop cu mâini proprii

 9. Deci, toate nivelurile stabilite, cadrul este, de asemenea, gata. Etapa ulterioară a creării unei blaturi de bucătărie de către mâinile proprii - pregătirea a tot ce este sub turnare. Astfel încât atunci când turnăm beton nu se toarnă și nu se obține muchii aspre, vom lucra prin toate îmbinările cu silicon fără excepție. Acesta este, de asemenea, un mod excelent de a conferi construcției finite o formă mai netedă. Siliconul este aplicat cu ajutorul unui distribuitor și distribuit cu degetul.
 10. Tabletop cu mâinile proprii5

 11. Acum, sarcina dvs. este de a distribui un lichid special pe toată suprafața, astfel încât să puteți îndepărta cu ușurință structura finită. Toate acestea sunt vândute într-un magazin de construcții și un consultant vă va ajuta să obțineți necesarul necesar.
 12. Suprafața de masă cu propriile mâini6

 13. Ei bine și acum cel mai important moment în fabricarea unui masă pentru bucătărie prin mâinile proprii - turnarea cu beton.
 14. Cea mai ușoară cale de a lucra este folosirea unui mixer mic de beton. Toate informațiile privind prepararea și utilizarea soluției finite se găsesc pe ambalaj. Dacă există prea multă apă, rezultatul va fi oarecum instabil.
 15. Tabletop cu mâinile proprii7 Tabletop cu mâini proprii8 Tabletop cu mâinile proprii9
 16. Procesul de turnare a blatului de bucătărie, realizat din mâini proprii, se desfășoară în două etape: se toarnă jumătate din mucegai, apoi se pune placa de armare, apoi a doua jumătate a soluției. Plasa însăși ar trebui tăiată cu câteva centimetri mai puțin, astfel încât să nu se scurgă la capetele plăcii.
 17. Tabletop cu mâinile proprii10 Tabletop cu mâini proprii11
 18. Cu ajutorul egalizatorilor speciali lucrăm corect suprafața, astfel încât în ​​soluție nu mai este aer. În acest scop, folosiți doar o placă din lemn sau o șlefuire manuală.
 19. Tabletop cu mâinile proprii12

 20. Aproximativ aici, o astfel de imagine trebuie obținută după toate lucrările de nivelare. Deci, puteți lăsa în siguranță soluția să înghețe.
 21. Tabletop cu mâinile proprii13

 22. Acoperim toate cu polietilenă, apoi betonul nu se va usca. În câteva zile, puteți să eliminați în mod sigur soba.
 23. Tabletop cu mâinile proprii14

 24. Dezvoltăm scheletul nostru.
 25. Tabletop cu mâinile proprii15

 26. Acest lucru va părea ca bule de aer înghețate, dacă nu suficient pentru a rezolva soluția.
 27. Tabletop cu mâini proprii16

 28. Dacă pe suprafață s-au format o mulțime de astfel de goluri, ele sunt îndepărtate prin măcinare. Puteți să-l utilizați ca o hârtie de șmirghel, și aici sunt asemenea cercuri cu o crumbă de diamant.
 29. Tabletop cu mâini proprii17

 30. După ce suprafața a fost măcinată, este tratată cu etanșant în câteva straturi destul de subțiri.
 31. Tabletop cu mâinile proprii18

 32. Cu ajutorul siliconului, am pus blatul, făcut de noi înșine, în locul lui.
 33. Tabletop cu mâinile proprii19

 34. Rămâne doar să acoperiți aragazul cu ceară specială și totul este gata!
 35. Tabletop cu mâini proprii20

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =