surprize pentru noul an

Faceți cunoștință cu Anul Nou acasă într-o atmosferă confortabilă, visează astăzi o mare jumătate din umanitate, deoarece ritmul rapid al vieții nu oferă ocazia de a sta liniștit acasă cu familia. Dar există o categorie de oameni care, categoric, nu acceptă celebrarea obișnuită și încearcă să aranjeze o vacanță strălucitoare și o surpriză pentru cei dragi.

Surprinde favoritul pentru Anul Nou

Pentru un iubit, întotdeauna vreau să pregătesc ceva special. De exemplu, un cadou nestandard sau un scenariu neașteptat al unei sărbători. O surpriză pentru un iubit pentru noul an în primii ani de relații poate avea o conotație romantică. De exemplu, puteți cumpăra un set tematic de roșu cu o margine albă în magazinul de lenjerie. Lăsați o carte poștală pe masă cu felicitări misterioase sau sugestii despre planurile de seară.

Dacă aveți ocazia să petreceți o săptămână acasă împreună, atunci pregătiți un scenariu interesant în avans. Puteti rezerva bilete pentru un spectacol sau invitati un iubit la patinoarul. Dacă sunteți sigur că veți fi acasă împreună timp de o săptămână, puteți pregăti surprize de Anul Nou în formă de excursii la o stațiune de schi sau în țări calde.

În cazul în care surprize pentru Anul Nou sau orice altă vacanță pe care o alegeți dvs. nu-i place să o faceți cu ușurință, încercați să aflați în prealabil puțin despre planurile și atitudinea sa față de ideile dvs. Poți să-l întrebi direct ce să-l pregătești pentru pomul de Crăciun. Cel mai probabil, răspunsul său vă va surprinde, deci ar trebui pregătit. Dacă știți despre jocurile dvs. preferate de sport, încercați să obțineți bilete pentru jocul echipei preferate. Acesta poate fi un concert al grupului tău preferat sau o călătorie pe care el a visat-o de mult.

Anul Nou surpriza pentru copii

Cum să aranjezi o surpriză pentru copilul de Anul Nou? Dă-i o motocicletă râvnit sau o păpușă la modă. Atunci când alegeți un cadou, asigurați-vă că vă amintiți de regulile de aur: este un dar pentru copil, așa că încercați să-i dați bucurie, nu un lucru util. Intențiile tale bune nu vor fi apreciate, chiar dacă acest pulover este bine cald sau cald. Copiii iubesc jucăriile sau alte lucruri prețuite pe care nu le puteți cumpăra într-o zi obișnuită.

Nu uitați de ambalaje. O surpriză pentru copil în Anul Nou ar trebui să fie ambalată într-o cutie mare, cu un înveliș luminos și un arc mare. Pentru copii, un cadou fără ambalaj nu este un cadou. Un alt lucru important de reținut despre preferințele copilului. Cea mai simplă și corectă modalitate de a ghici cu un cadou și vă rog să fiți de miros este să scrieți o scrisoare lui Moș Crăciun.

Ține minte că bebelușul tău dorește întotdeauna totul aici și acum. Deci, darul "pentru creștere" nu este cea mai bună opțiune. Dacă vă hotărâți în timpul iernii să dați copilului dvs. o bicicletă sau videoclipuri, încercați copilul lor să-și dorească imediat, chiar în apartament. Deci, este mai bine să dați exact ceea ce copilul poate testa și evalua imediat.

Surprizele de Anul Nou nu se termină cu jucării și dulciuri. Dacă vă aflați în posterele orașului dvs., puteți găsi Anul Nou surpriză pentru copiio mulțime de activități pregătite special pentru copii - de exemplu, concertele de Anul Nou, un patinoar sau o excursie la circ. O mare surpriză pentru noul an va fi o excursie a întregii familii într-o stațiune de schi cu un program cultural bogat.

Dacă nu există posibilitatea de a merge pentru câteva zile, atunci puteți căuta interese diferite în oraș. Luați copiii la teatrul păpușii, copacii de Anul Nou. Este mai bine decât să stați acasă în fața televizorului. De regulă, în ajunul sărbătorilor, se organizează numeroase târguri și expoziții, care pot fi vizitate de întreaga familie, apoi se dau la cald într-o cafenea bună și se bea ceai aromat cu tot felul de bunuri. Copiii apreciază întotdeauna timpul pe care reușesc să-l petreacă cu părinții, pentru că astăzi este atât de important.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 7 = 12