Tavane întinse din mat - argumente pro și contra

Adesea, alegerea dintre soiurile de plafoane moderne, oamenii se opresc la plafoanele întinse. Acestea sunt, după cum știți, mată și lucioasă. Să ne uităm la avantajele și dezavantajele plafoanelor maturate pentru a putea alege corect.

Beneficiile plafoanelor maturate

Caracteristica principală a acestui tip de plafon stretch, cum ar fi mat, și diferența față de lucios, este aspectul. Un astfel de tavan arata ca o suprafata clasica captusita, bine tencuita si vopsita. Dar, de fapt, acest lucru, desigur, nu este așa, pentru că este o țesătură întinsă sau un film din PVC. Acest plafon arata grozav intr-o camera decorata in stil clasic.

Rezistența la umiditate este una dintre caracteristicile importante ale plafoanelor maturate. Datorită acestei proprietăți, acestea sunt adesea instalate în băi, în bucătării. În același timp, acest tip de plafoane întinse este universal și potrivit pentru orice cameră.

Calitatea ridicată a produsului este indicată de durabilitatea acestuia. Plafoanele întinse nu trebuie reparate sau înlocuite timp de cel puțin 10 ani sau chiar mai mult. Ele nu se estompează, nu se înmoaie, iar culoarea și textura rămân aceleași până la sfârșitul vieții.

Mulți oameni sunt atrasi de costul unui astfel de plafon - achiziționarea și instalarea acestuia vor costa mai puțin decât lucios.

Tavane intinse - deficiențe și probleme

O suprafață mată perfect netedă arăta foarte bine, iar grija pentru plafoanele întinse este simplă. Dar de aici rezultă principala lor dezavantaj: atunci când spălat, suprafața este ușor deteriorată mecanic. Acest lucru se aplică nu numai la mat, ci la toate plafoanele de tensiune în principiu.

Rețineți că plafonul mat este sensibil la temperatură. Dacă temperatura din cameră scade din anumite motive sub -5 ° C, pânza se poate sparge și, ulterior, un astfel de plafon nu mai este potrivit pentru utilizare, deoarece își pierde proprietățile estetice.

Tavane intinse - pro și contra1 Tavane intinse - pro și contra2 Tavane întinse din matt - plusuri și minusuri3
Tavane întinse din matt - pluses și minuses4 Tavane întinse din matt - plusuri și minusuri5 Tavane intinse - pro și contra6
Tavane intinse - pro și contra7 Tavane întinse din matt - plusuri și minusuri8 Tavane intinse - pro și contra9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

93 − = 90