tavane intinse din materiale textile

Ce este un tavan întins? Acesta este un design realizat dintr-o cârpă fixată cu un profil special sub tavanul principal. Practica instalării plafoanelor de tensiune a existat de mai bine de patruzeci de ani. Dar țesătura a început să cucerească inimile designerilor de interior și clienților lor mai recent.

Plafoanele întinse de țesături fără sudură au apărut acum cincisprezece ani. Ele au fost inventate de dezvoltatorii Clipso. Care sunt ele diferite de filmul PVC?

Compoziția plafoanelor întinse pentru țesături

Pentru producția lor se utilizează o țesătură foarte subțire pentru plafoane întinse, aproape o plasă, care este impregnată cu poliuretan pe ambele părți. Dar de ce sunt numiți și ei fără probleme?

plafon tradițional de film din PVC au multe avantaje, dar, din păcate, cu un dezavantaj semnificativ: panza PVC nu mai mult de doi metri lățime, astfel încât porțiunea necesară pentru a lipi cele două benzi, din cauza care se formează cusătura. Acest detaliu este deosebit de vizibil când plafonul este lucios. Și nu v-ar plăcea un astfel de defect în cel mai proeminent loc din casă.

Al doilea dezavantaj este rezistența la îngheț scăzută a PVC-ului. Pot rezista numai la temperaturi pozitive.

Puterea filmului în plafoanele, prea mici - acestea sunt ușor deteriorate de obiecte ascuțite, iar instalarea este necesară pentru a încălzi camera până la șaizeci și cinci de grade Celsius - cât de confortabil de data aceasta de masterat.

Avantajele plafoanelor din țesături

Să luăm acum în considerare avantajele plafoanelor țesăturilor. Primul lucru care vă poate fi plăcut - lățimea ruloului tavanului de țesătură este de cinci metri, ceea ce vă va permite să acoperiți întreaga zonă a încăperii fără cusături urâte.

Aceste plafoane nu se tem de vremea rece. Prin urmare, plafoanele stretch pe bază de țesături pot fi montate în încăperi care nu sunt încălzite mult timp. De exemplu, în cabana.

Plafoanele din fibră de țesut sunt de cincisprezece ori mai mari decât tăria filmului. Acestea sunt mai aproape de tipurile tradiționale de plafoane.

Instalarea tavanelor întinse nu necesită încălzirea încăperii și îndepărtarea mobilierului - colectați doar mobilierul din centrul încăperii astfel încât să nu interfereze cu instalarea baghetei.

Baza acestui tip de plafon vă permite să alegeți nu numai culoarea albă obișnuită pentru interior, dar, de asemenea, să utilizeze aplicația de imprimare a fotografiilor pentru modelul dvs. selectat, poate fi folosit pentru a face airbrushing și pictura artistică. Pictura în același plafon poate fi de până la cinci ori orice vopsea pe bază de apă.

Îngrijirea tavanelor de țesătură este destul de simplă: puteți șterge cu o cârpă umedă sau un aspirator. Dacă ai inundat brusc vecinii - plafonul nu te va dezamăgi. El, cum ar fi PVC-ul este capabil să țină și fierbinte, și apă rece. Numai aceste plafoane nu se întind sub greutatea apei, fluidul se întinde pe întreaga zonă și curge pe pereți. Scurgeți apa acumulată este mai bună decât un specialist pe care nimeni nu îl va face. Prin urmare, nu este nevoie să străpungă tavanul sau să se subtilizeze altceva.

Plafoanele de țesuturi sunt antistatice, ecologice și nu ard. Ele îmbunătățesc foarte mult caracteristicile acustice ale camerei, eliminând complet ecoul.

Dezavantaje ale plafoanelor stretch fabricate

Primul dezavantaj important al plafonului de țesături este costul ridicat al acestuia. Cu contactul prelungit cu apă, materialul modifică culoarea și, dacă contactul a durat mai mult de patruzeci și opt de ore, plafonul începe să scurgă. Și încă un lucru în legătură cu dezavantajele - plafoanele de țesături absorb rapid mirosurile din jur, ceea ce le complică grija.

Și ultima - nu întotdeauna caracteristică "fără sudură" implică un plafon stretch tesatura. Acum există PVC și până la patru metri și jumătate. Acum, în majoritatea camerelor din apartamente pot fi instalate și plafoane de film fără cusături urât. Așa că alegerea este a ta.

tavane întinse din materiale textile 1 tavane întinse din materiale textile 2 tavane intinse din placi 3
tavane intinse din materiale textile 4 tavane intinse din placi 5 tavane întinse pentru țesături 6
tavane întinse pentru țesături 7 tavane intinse de tesatura 8 tavane întinse din țesături 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

76 + = 82