tarif în Germania

Mergeți în străinătate pentru cumpărături sau doar pentru relaxare, ar trebui să vă amintiți despre posibilitatea de scutire de taxe - procedura de rambursare a unei părți din prețul de achiziție. Fără taxe nu este o atracție a generozității fără precedent. Este foarte simplu. Când se formează prețul unui produs, este inclusă obligatoriu o taxă pe valoarea adăugată. Această taxă se alocă bugetului de stat al țării din care se plătesc plățile sociale și se plătește costul de întreținere a țării. Deoarece cetățenii străini nu pot folosi aceste bunuri, aceștia au dreptul să primească suma TVA înapoiată.

Valoarea taxei libere variază în funcție de procentul din costul mărfii, care este TVA. De exemplu, mărimea taxei în Republica Federală Germania este de 10-15%, dar de compensare sale necesare pentru a face o achiziție de cel puțin 25 de euro. Este o greșeală să credem că revenirea fiscală în Republica Federală Germania, doar suficient pentru a cumpăra bunuri la costul de nu mai puțin decât suma specificată, iar apoi a lua banii înapoi. Taxa de procedură se întoarce în Republica Federală Germania există o serie de nuanțe pe care ar trebui să fie luate în considerare și cele observate. La prima vedere poate părea că taxa în Republica Federală Germania nu mulțumit de interesul lor, dar ar trebui să fie luate în considerare și prețul minim de achiziție - în unele țări europene este mult mai mare.

Procedura de înregistrare a tarifului gratuit în Germania

 1. Achiziționați numai în magazine și centre comerciale marcate cu taxe gratuite sau gratuite pentru turiști.
 2. Vă reamintim că suma de achiziție pentru rambursarea taxelor tarifare în Germania este de 25 de euro.
 3. Când plătiți, trebuie să solicitați vânzătorului să emită un cec pentru taxa gratuită. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de pașaportul dvs., din care se completează toate datele.
 4. La plecarea din țară la aeroport, trebuie să găsiți biroul vamal și să vă arătați cumpărarea cu cecuri. Vă rugăm să rețineți că mărfurile nu ar trebui să fie imprimate pe ea toate etichetele trebuie să fie păstrate, precum și ștampila de cumpărare ar trebui să fie pus nu mai devreme de 30 de zile înainte de fără taxe vamale în Germania data plecării.
 5. Puteți primi suma datorată în trei moduri:
 • numerar la cel mai apropiat punct de rambursare a TVA;
 • la un cont bancar sau la un card. În acest caz, când înregistrați un cec, trebuie să specificați elementele necesare;
 • prin cec bancar prin poștă.

Cine are dreptul de a beneficia gratuit de impozit în Germania:

 • persoanele care nu au permis de ședere;
 • Persoane care nu au permis de muncă în țară;
 • persoanele care se află în țară timp de cel mult 3 luni;
 • Persoanele care nu au statut de refugiat în Germania.

De asemenea, sistemul fiscal gratuit funcționează în alte țări, de exemplu Spania, Italia, Finlanda etc.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

26 + = 28