cornișă unghiulară

Designul non-standard al casei necesită utilizarea unor soluții independente. Cornițele de unghi pentru perdele se disting printr-un design neobișnuit, conceput pentru a decora interioare frumoase moderne.

Acest design este folosit atât în ​​camerele rezidențiale, cât și în cele de baie.

Unde este cornișorul folosit?

 1. În camera de zi. Tijă pentru perdele de colț pentru perdele din sufragerie este utilizată pentru instalarea pe o fereastră de formă atipică. Este, de asemenea, relevant pentru o cameră în care ferestrele sunt situate pe pereții adiacenți una lângă cealaltă. Astfel de modele cu perdele întotdeauna arată luxos.
 2. Cornierul în unghi în cameră este realizat sub forma unei structuri de profil sau a unei tije. Ele conțin în mod necesar elemente rotative care vă permit să creați un produs de orice formă. În interiorul profilului există caneluri pentru alergători, în care se mișcă dispozitivele de fixare a perdelelor. Pe perdelele de bar pot fi atașate inelelor.

  cornișă unghiulară cornișă unghiulară cornișă unghiulară
 3. Într-o cameră cu fereastră de fund. Este imposibil să faci fără o cornișă și când decorați o fereastră. Astfel de deschideri de ferestre nu se află în același plan și necesită instalarea de cornișe cu grinzi curbe. Pentru înregistrarea lor, se utilizează modele de profil. Câteva bucăți de cornișă sunt atașate unele de altele și se obține o opțiune exclusivă.
 4. Cornișoanele sunt una, două, cu mai multe rânduri, în funcție de modelul de perdea, care ar trebui să stea pe fereastră. Cele mai multe colțuri de colț pot avea atât un tavan, cât și un montaj pe perete.

  cornișă unghiulară cornișă unghiulară cornișă unghiulară
 5. În baie. Perdele de colț în baie este folosit pentru a suspenda perdea, care închide zona de cameră de la pulverizare. Se întâmplă
 • semicircular (pentru un jacuzzi),
 • în formă de arc (pentru o baie asimetrică);
 • În formă de L (pentru o baie dreptunghiulară instalată într-un colț).
 • rotund (pentru un bol de insulă sau un duș).
 • cornișă unghiulară cornișă unghiulară cornișă unghiulară

Designurile originale ale colțurilor servesc ca suporturi pentru perdele și decorează interiorul. Acestea își fac silueta elegantă în stilul general al camerei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 + = 26