Nu este deloc dificil să-i mulțumiți copilului și să-l coaseți cu o mână de oi. O astfel de jucărie drăguță și bună va surprinde cu siguranță copilul și veți fi siguri de siguranța și ecologia tuturor materialelor. În plus, o astfel de jucărie poate deveni parte a decorului festiv al casei sau un cadou excelent pentru Anul Nou pentru rude și prieteni.

Step-by-step clasă de master - oile tilde

Torsul jocului de oaie

 1. Pentru a coase un trunchi, avem nevoie de un inox de piersic, de un mahra sau de o fleece moale. Cusam haine pentru un miel de tigru dintr-un roz calico, un fleac roșu.
 2. Clasa maimuță de miel (1)

 3. Modelul bot pentru oile de pluș, cu care începem MK noastre:
 4. miel de tilde clasa maestru (2)

 5. Transferați această schemă la țesătura de piersic și tăiați cu toleranțele pentru cusături. Coaseți sub tăietura, cusătură cele două părți mici împreună, apoi atașați și atașați o parte mai mică la partea mai mare cu adânciturile.
 6. oaie tilda clasa master (3) oaie tilde clasa maestru (4) oaie tilde clasa maestru (5)
 7. Tăiați 2 bucăți de pâslă și coaseți-le împreună. Coaseți-le în vârful capului unui miel. Adăugăm acest detaliu complex, format din 4 elemente, cu fundul celor două părți și petrecut împreună. În același timp, rețineți că partea inferioară este mai mare decât partea superioară, deci trebuie să fie ușor atașată.
 8. miel tilde clasa maestru (6) Clasa maimuță de miel (7) oaie tilde clasa maestru (8)
 9. Se întoarce capul și se umple bine cu sinterizanți. Pentru toate sugestiile, este mai bine să folosiți un marker special care are un element de ștergere pe spate. O puteți cumpăra în biroul biroului.
oaie tilde clasa maestru (9) Clasa maimuță de miel (10)

Tilde-corp de oaie păpușă

 1. Am tăiat două părți pentru trunchi și una pentru mijlocul corpului conform schemei.
 2. miel de tilda tilda clasa (11) miel de tilda tilda clasa (12)
 3. Le-am tăiat pe fleece sau mahr. Am pliate și coase două părți identice. Nu aveți nevoie să faceți o pre-cusătură. Am pus partea din mijloc și l-am pus, lăsându-ne gâtul înapoi pentru ambalare. Ne întoarcem și umplem corpul.
oaie tilde clasa maestru (13) oaie tilda clasa master (14) Clasa maimuță de miel (15)

Pași și urechi

 1. Transferăm schița spre fleece, pliată anterior în jumătate. Curăță și cusută toate aceste detalii, lăsând o parte din picioare și un picior neecranat. Taie-i afară.
 2. Clasa maimuță maimuță (16) miel de tilda tilda (17) oaie tilde clasa maestru (18)
 3. Eliminăm detaliile picioarelor, apoi tăiem picioarele, atașând bucăți de dublet la centrul lor și călcându-le cu atenție. Umplem labele puțin mai dens de sus și mai puțin dens de jos.
 4. oaie tilde clasa maestru (19) miel clasa maimuță tilda (20) miel tilda clasa master (21)
 5. Coaseți picioarele picioarelor, pornind de la partea greșită, trecând treptat la cusătura secretă de pe partea din față. Așa că ai cusut întreg piciorul. Faceți același lucru și cu membrele superioare.
 6. miel de tilda tilda (22) oaie tilda clasa maestru (23) oaie tilde clasa maestru (24)
 7. Urechi pentru miel cusute de la pereche legate de detalii de piersic si culoare alba. Pe indemnizațiile pe care le facem incizii, după - ne întoarcem urechile.
oaie tilde clasa maestru (25) oaie tilde clasa maestru (26)

Colectarea Mielului

 1. Tragem capul în jurul gâtului printr-o gaură deschisă. Am atașat urechile și le-am coase împreună cu capul cu o cusătură secretă. Coasem picioarele cu două butoane și un ac lung.
 2. oi tilda clasa maestru (27) oaie tilde clasa maestru (28) oaie tilde clasa maestru (29)
 3. Pentru a face acest lucru, coasem corpul și legați firul. Mielul nostru poate nu numai să stea, ci și să stea.
oaie tilde clasa maestru (30) oaie tilde clasa maestru (31)

Îmbrăcăminte pentru miel tilde

 1. Este mai bine să luați zdrențe de țesătură roz. Doar culegeți faltele și coaseți rochia la gât. La mâini, coiem bucăți mai mici de țesături, luându-le în același mod.
 2. oaie tilde clasa maestru (32) oaie tilde clasa maestru (33) miel de tilde clasa maestru (34)
 3. Realizăm bucăți de etică, le colectăm de sus, cu o "lanternă".
 4. miel clasa maimuță tilda (35) miel tilda clasa master (36)
 5. În partea de sus a rochiei este decorat cu o panglică legată cu un arc. Coaseți pe picioarele superioare ale trunchiului cu un ac lung.
 6. oaie tilde clasa maestru (37) oile de tambur de oaie (38)
 7. Botul este realizat cu un fir maroniu. Ochii ei se fac prin legarea nodurilor franceze.
 8. miel clasa maimuță tilda (39) oaie tilde clasa maestru (40)
 9. Noi încălzim mielul, cusindu-i un coș de ploaie dintr-un fir cald roșu. Pentru aceasta, tăiați dreptunghiul, coaseți-l ca în fotografie, legați-l la gâtul mielului cu o dantelă subțire.
oaie tilde clasa maestru (41) miel tilda clasa master (42) oaie tilda clasa maestru (43)

Dacă doriți, puteți decora în plus oile cu trandafiri realizate din aceeași culoare purpurie ca și haina de ploaie. Ca rezultat, obținem o frumoasă trestie de oi, pe care o poți decora interior și îi poți da copilului tău. În orice caz, o astfel de jucărie nu va lăsa pe nimeni indiferent.

oaie tilde clasa maestru (44) oaie tilde clasa maestru (45)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

46 + = 51