Multe femei iubesc când casa are tot felul de lucruri frumoase. Cadre frumoase, lumanari neobișnuite, brățări frumoase - toate acestea ne permit să decorăm apartamentul nostru. Unele femei de ac au nu numai să cumpere toate aceste lucruri, ci și meserii realizate manual. De exemplu, un copac de topiar făcut de el însuși este foarte frumos.

toate tipurile de materiale pot fi utilizate pentru coroana arborelui :. hârtie ondulat, boabe de cafea, paste, organza, panglici de satin, etc, puteți face, de asemenea, o topiara de discuri de bumbac.

Arbore de topiary din vată de bumbac cu mâinile proprii

Pentru crafting veți avea nevoie de:

 • bureți din bumbac;
 • creion;
 • oală pentru flori;
 • minge sau hârtie încrețită;
 • clei;
 • foarfece;
 • pietricele, pietre, margele, panglici (pentru care există suficientă imaginație pentru decorare)

Pentru o bază, este posibil să luați hârtia încurcată, o minge de cauciuc sau plastic. Pentru cilindru este util un creion, o ramură sau orice alt stick. Este mai bine să aveți în kit-ul său un pistol adeziv și un super adeziv.

Să considerăm o metodă de fabricare a unui copac de pe discuri wadded.

 1. Luăm un tampon de bumbac.
 2. Îndoiți marginile, se pare ca un tub, o margine ar trebui să fie deja diferită.
 3. topiary din vată de bumbac topiary made din roți de bumbac2
 4. În cazul în care partidul este deja, îl legăm cu un fir alb (care era în culoarea materialului). Dacă este posibil, puteți utiliza un capsator.
 5. topiary din vată de bumbac3

 6. Avem o margine largă și avem un trandafir. Totul este foarte ușor - de la marginea îngustă a ieșit miezul și de la petalele largi. Continuăm să facem acest lucru la suma potrivită.
 7. topiary din vată de bumbac4 topiary made din roți de bumbac5
 8. Când trandafirii sunt gata, trebuie să fie lipiți pe minge. Puteți lua o minge din piscina pentru copii uscată și puteți să vă faceți singur - să vă distrugeți hârtia sau ziarele și să înfășurați fire. Introducem cilindrul și fixăm cu clei. Acum puteți lipi trandafirii, faceți-o cu grijă, lipiți-le strâns unii pe alții, astfel încât să nu existe lacune vizibile. În trandafiri poți lipi frunzele (tăiați-le din hârtie creponată), astfel încât copacul va arăta mai viu și mai frumos. Pentru un efect mai mare decora cu margele, perle, pietre, panglici, coajă de nuci și tot ce vine în mintea ta.
 9. topiary made din roți de bumbac6 topiary made din roți de bumbac7 topiary made din roți de bumbac8
  topiary din vată de bumbac9 topiary din vată de bumbac10 topiary din vată de bumbac11
 10. Acum trebuie să ne planificăm pomul într-o oală. Puteți lua de sub flori sau de sub sfeșnic, dar o puteți face și dumneavoastră. De exemplu, luați un borcan de smântână, turnați într-o castă, umpleți cu apă, introduceți un copac și așteptați până când gipsul se întărește.
 11. topiary din vată de bumbac13

 12. În timp ce gipsul se va îngroșa, trebuie să decorați trunchiul, la fel ca imaginația. Potul în sine poate fi decorat cu o cârpă sau alt material care vă place.
 13. topiary made din roți de bumbac14 topiary made din roți de bumbac15 topiary din vată de bumbac16
 14. Ca urmare, veți obține un copac frumos, pe care îl puteți decora un apartament, și, de asemenea, să dea astfel de suveniruri la nunta si casawarming. Un astfel de topiar de pe discurile de bumbac este, de asemenea, numit "copacul fericirii".
topiary made din roți de bumbac17 topiary made din roți de bumbac18

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 4