Unde au plecat gândacii?

În ultimii ani, locuitorii din megacities au fost nevoiți să spună un fapt interesant - din apartamente s-au pierdut gandacii. Insectele, care ar fi putut fi scoase anterior din casă doar de diclorvos, și apoi pentru o scurtă perioadă, pur și simplu au dispărut. Unele persoane pot fi găsite în unele apartamente sau în case particulare, dar acest lucru nu face nicio comparație cu fostele invazii ale hoardei negre și roșii.

La prima vedere, acest eveniment nu poate fi decât bucuria. Gandacii au dispărut - și, mulțumesc lui Dumnezeu! Nu este nevoie să se dezvolte măsuri strategice pentru gravarea lor, bucătăria este acum pe timp de noapte poți merge fără teama de poticnire pe intruși, te scurrying în cupe sau boluri cu alimente.

Cu toate acestea, o persoană este aranjată în așa fel încât o schimbare în modul obișnuit al lucrurilor îl face să se simtă anxios și anxios. "Unde au plecat gândacii?" - fiecare secundă se întreabă, simțindu-se chiar puțin privată de absența acestor "animale de companie" familiare.

Trebuie remarcat faptul că oamenii de știință împărtășesc parțial anxietatea oamenilor obișnuiți cu privire la dispariția prusacilor, prezentând câteva versiuni ale locului în care au dispărut gândacii.

De ce au dispărut gândacii: versiunea 1

Gandacii au plecat, pentru ca nu aveau nimic de mancat. Nu, cantitatea de hrană din casele noastre nu a scăzut deloc, însă, din punctul de vedere al gândacilor, accesul anterior la acesta a fost mai liber. Amintiți-vă că acum câteva decenii, saciurile de plastic erau o raritate: de exemplu, petrolul era ambalat în hârtie, iar produsele de panificație erau vândute fără nimic. Acum, chiar și cel mai mic detaliu este ambalat într-un strat gros de polietilenă, este extrem de dificil să treci prin el la gândaci. Și aspectul de saci de gunoi făcute pentru gandaci extragerea de alimente, în general, o sarcină imposibilă.

Cu toate acestea, această ipoteză nu răspunde la întrebarea "Unde au dispărut gândacii?" Trebuiau să meargă undeva în căutarea hranei. Dar o populație crescută a acestor insecte în nici un loc în țara noastră nu a fost văzută.

De ce au dispărut gândacii: versiunea a doua

Ei au fost uciși de abundența de substanțe chimice de uz casnic folosite de noi în viața de zi cu zi. Versiunea, trebuie remarcat, este puțin probabil, având în vedere supraviețuirea acestor indivizi. Ar trebui reamintit faptul că Prusakii aparțin uneia dintre cele mai vechi creaturi de pe Pământ, care au trăit în epoca de dinozauri. Dar, spre deosebire de reptilele gigantice, aceste hymenoptere au reușit să supraviețuiască perioadei glaciare și căderii meteoritului Tunguska. În plus, oamenii de știință spun că gândacii sunt capabili să supraviețuiască chiar și după o explozie nucleară.

Unde au plecat gândacii: versiunea trei. Mai plauzibil

Gloanțele îngreunează radiațiile de frecvență radio. Astăzi este dificil să ne imaginăm o persoană care nu avea un telefon mobil la domiciliu, dar mai des mai multe, un cuptor cu microunde, un computer cu Wi-Fi. Toate împreună, acest lucru creează un câmp puternic de frecvență radio care afectează toate lucrurile vii în raza de acțiune a acestuia. Este posibil ca corpul gândacilor să fie prea sensibil la acest tip de radiații, iar colonia prusacilor să piară pur și simplu.

În cazul în care gândacii au mers: a patra versiune. De asemenea, sunt eligibile să existe

Abundență în produsele noastre de modificări genetice De ce au plecat gândacii? organismele au avut un efect deprimant asupra funcției lor reproductive. Într-un cuvânt, sa întâmplat ceva cu aceștia, pe care oamenii de știință l-au avertizat de mult - din cauza malnutriției, aceste insecte și-au pierdut capacitatea de a se reproduce. Dacă această ipoteză este confirmată, atunci umanitatea ar trebui să se gândească serios la viitorul său propriu, pentru că într-un moment putem fi în locul gandacilor nefericiți.

De ce au plecat gândacii: versiunea cinci. fatalist

Unii cercetători susțin că în secolele trecute, gândacii au dispărut în ajunul unor cataclisme. Deci, se menționează că au dispărut complet înainte de al doilea război mondial, iar în China - înainte de un cutremur major. Acest lucru înseamnă că gândacii cu dispariția lor încearcă să ne avertizeze despre pericolul?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

75 − 74 =