unde Ledum crește

Ledum - plante otrăvitoare, de la una la arome devine rea, capul începe să rănească sau să fie bolnav, să fie bolnav. Vânătorii știu acest lucru, deoarece ocolit de partea lui, pentru nanyuhalsya câine în Ledum, devine lent, ca și în cazul în stare de ebrietate. Unde crește frumosul și periculos Ledum?

Unde este rozmarinul sălbatic în creștere în natură?

Planta preferă locuri mlaștinoase, turbării, mlaștini. Se întâlnește frecvent în zonele de pădure de conifere mlaștină, cu tulpini de cedru. În vecinătatea cu ea crește adesea afine.

De asemenea, rozmarinul crește în păduri de foioase, de exemplu, printre birches arbust. Îl puteți întâlni și pe râurile și cursurile montane, pe versanții de est ai munților.

În Rusia, habitatul Ledum este în principal Orientul Îndepărtat și Siberia. În cazul în care Ledum crește în Ucraina: în regiunile de nord și de vest.

Tipuri de Ledum

Există mai multe specii ale acestei plante, în funcție de ceea ce poate fi puțin diferit, unde, în ce zonă crește un rozmarin:

  1. Lacul Bael de mlaștină - este larg răspândită în natură, în cazul în care crește: este acasa, la Arctica, Vest și Siberia de Est, Est-Europene, Europa de Sud și de Nord, Coreea și China. Se dezvoltă pe turbării, pe mlaștini montane, în pădurile de conifere umede, de-a lungul râurilor și a râurilor. Se întâmplă atât în ​​grupuri cât și în păduri mici.
  2. Greenlandish Ledum - creste in nordul si vestul Americii de Nord pe turbarii.
  3. rozmarin culcat la pământ - patria sa este Orientul Îndepărtat și Siberia de Est, America de Nord și Groenlanda. Se cultivă în tundră, pe dealuri nisipoase, în păduri de cedru, pe pietroase.
  4. Ceaiul Labrador cu frunze mari - crește în Siberia de Est și în Orientul Îndepărtat, precum și în Japonia și în nordul Coreei. Preferă pădurile de conifere, mlaștini de sphagnum, margini de pietriș în crengi de tufișuri de căldură.

rozmarin sălbatic, unde crește în natură

Utilizarea unui rozmarin

În ciuda faptului că întreaga plantă este otrăvitoare, ea este utilizată în mod activ în medicina populară. Se colectează în perioada de înflorire (iunie-august). Iarba se usucă în aer liber, apoi se folosește în medicina populară și homeopatia.

Drogurile bazate pe Ledum măresc tusea, ajută la îndepărtarea flegmului, relaxează mușchii bronhiilor. În plus, Ledum are proprietăți analgezice și antiinflamatorii.

Ledum este de asemenea utilizat pentru fumigarea camerelor pentru distrugerea insectelor și acarienilor. Sunt tratați cu animale - porci și cai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

52 − 49 =