Unde este mai bine să te odihnești în Turcia?

Unde să ai o odihnă mai bună în Turcia

Coasta turcească, spălată de cele patru mări, pare a fi proiectată pentru o vacanță fără griji. Stațiunile din Turcia au o caracteristică interesantă: fiecare dintre acestea este proiectat pentru un anumit contingent de turiști. Pe majoritatea dintre ei compatrioții noștri săraci se odihnesc adesea. Dar există și hoteluri la modă cu servicii foarte scumpe. Să aflăm unde să avem o odihnă mai bună în Turcia, unde sunt cele mai bune plaje și marea.

Cele mai bune destinații de vacanță în Turcia

Cele mai bune stațiuni din Turcia pentru restul tinerilor sunt Marmaris, Bodrum și Alanya. Vestitori de petreceri nesfârșite și divertisment va place aici. O mulțime de cluburi de noapte și baruri confortabile invită să vă relaxați și să petreceți mult timp într-un cerc prietenos. Este o destinație preferată pentru iubitorii de vacanțe active și diverse sporturi extreme de apa: o varietate de plimbari de apă, excursii cu barca de viteză, sau se arunca cu capul în adâncurile mării o experiență de neuitat!

Fiind situat într-o zonă cu climă ușoară, zona de agrement Kemer este potrivită pentru odihnă atât de oameni calmi și energici. În jurul stațiunii se află păduri dense, munți și apă de mare limpede, plaje cu pietriș și nisip, care creează un microclimat unic cu aer de vindecare. Acesta este un loc preferat pentru entuziaști de yachting și scufundări. În fiecare an, în luna mai, scafandrii provin din întreaga lume. Prețurile pentru recreere aici nu sunt mari, dar nu foarte scăzute.

Unul dintre cele mai bune zone pentru o vacanță de familie în Turcia este Antalya. Stațiunile locale îi atrag pe părinți cu copii, cu nisipul alb de zăpadă pe plajă, cu apă limpede și cu apă curată. Sezonul de înot durează între aprilie și octombrie. Prin urmare, în Antalya, puteți face plajă în mijlocul verii și puteți savura soarele cald în sezonul de catifea. Aceasta este cea mai bună vacanță din Turcia pentru persoanele cu un buget modest pentru familie. Există numeroase programe turistice și programe de sănătate pentru adulți. În același timp, copiii vor fi distrați de animatori.

Una dintre cele mai la modă stațiuni de pe coasta turcă este Belek. Aici sunt cele mai scumpe hoteluri, un club de golf internațional și multe alte distracții de elită. Cumpărătorii vor găsi o mulțime de lucruri interesante într-o varietate de magazine și centre de afaceri.

Resort Side este o altă destinație turistică preferată. Este ceva de vazut iubitorii de antichitate, de exemplu, ruinele templului lui Apollo si Athena. Călărie organizată în cele mai frumoase locuri. Puteți să vă plimbați pe un râu de munte sau să vă luxuriați pe o plajă de nisip albă de zăpadă.

Cele mai bune vacanțe de plajă în Turcia

Pe oricare dintre plajele turcești vă puteți relaxa și bucura de soare, dar există unele dintre cele mai bune plaje care au fost premiate cu „Blue Flag“ pentru zona de coastă bine îngrijită și apă limpede curată.

Nu departe de satul Patara 20 km se întinde una dintre cele mai bune plaje din Turcia, cu nisip alb - un loc perfect pentru intimitate, iar preturile sunt destul de rezonabile.

Plaja minunată din Oludeniz este situată pe malul unui port relativ liniștit, printre munți. Golful este conectat la mare doar printr-un canal îngust, deci chiar și într-o furtună puternică, apa din Oludeniz rămâne calmă.

Pe cei dragi, nu numai turiștii, ci și populația locală din Plaja laterală, există suficient spațiu pentru toată lumea: nisipul alb de zăpadă și apa clară, clare, le semnalează într-o zi fierbinte.

Plaja excelentă se întinde pe mai mult de 20 km în orașul Alanya. O parte din acesta se numește "Plaja Cleopatra". Conform legendelor, cele mai bune destinații de vacanță în TurciaAceastă plajă a fost odată prezentată reginei egiptene de Mark Anthony.

Parte din rezervația naturală, plaja din Iztuzu, se numește și "țestoasă", deoarece în fiecare an vin aici multe țestoase marine. Aceasta este o priveliște ce merită văzută!

Semnele civilizatiei turistice nu au atins plaja Pamuchak. Pe nisipurile sale întunecoase, curate, puteți să vă relaxați perfect în liniște și izolare.

După cum puteți vedea, există multe locuri în Turcia pentru o vacanță minunată pentru fiecare gust, deci alegerea este a ta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: