soiuri de tutun pentru cultivare în cameră

Cultivarea tutunului la domiciliu nu este mai dificilă decât orice altă cultură. Principala dificultate este tratamentul post-recoltare, astfel încât devine parfumat. Dar chiar și acest lucru este posibil. Deci, dacă fumați, puteți începe cultivarea tutunului - veți economisi bani și veți obține produse de înaltă calitate.

Dacă intenționați în mod serios să crească această plantă acasă, atunci sunteți probabil interesat de întrebarea, câți oameni din lumea soiurilor de tutun. În întreaga lume de astăzi cultivate mai mult de 100 de soiuri. Și la început au pus doar două: "Virginia" și tutun din mediul rural. "Virginia" a devenit baza multor soiuri de calitate ale modernității. Rustic este încă folosit pentru țigări de calitate scăzută.

Arome de tutun

În plus față de soiul de Virginia de înaltă calitate menționat deja, există astăzi câteva soiuri aromatice deosebit de saturate. De exemplu, "Berli". Culoarea acestui tutun este maro cu o nuanță mată. Mai uscat și dens decât în ​​cazul "Virginiei" din cauza conținutului scăzut de zahăr. În țigarete, este completat cu diverși îndulcitori. Crescut în SUA, Mexic și Malaya.

Un alt tip picant de tutun de fumat este Latakia. Este folosit în mod activ pentru a crea amestecuri de fumat în engleză. Parfumul ei conduce întotdeauna în toate compozițiile. Plantații de această calitate, Latakia, pentru astăzi au rămas numai în Siria și Cipru.

Cele mai bune soiuri de tutun pentru cultivarea în cameră

De preferință, clasele de tutun sunt selectate în conformitate cu parfumat de tutuncu regiunea de reședință. De exemplu, este mai bine ca regiunile din Caucazul de Nord și din Siberia de Vest să crească astfel de soiuri:

  • "Trapezond Kubanets";
  • "Trapezond 162".

În regiunile centrale varietățile cresc mai bine:

  • "Cigar 17";
  • "Bryansky 91".

Pentru regiunea Centrală a Pământului Negru, alegeți "Trapezond 15".

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

76 − 75 =