Venezuela insula margarita

O vacanță într-o țară tropicală a încetat de mult să fie ceva extraordinar. În același timp, majoritatea compatrioților noștri aleg încă "căi bătută" - rute necomplicate precum Turcia, Egipt, Thailanda. Nu este timpul să acordăm atenție noilor locuri și țărilor?

În acest articol vă vom spune ce atrage turiștii în vacanță în Venezuela, insula Margarita, cum să ajungă la ea și ceea ce trebuie acordat atenție.

Vacanțe în Margarita

Restul în Venezuela (și insulele Margarita, în special) atrage, în primul rând, un climat cald cald și o frumusețe naturală uimitoare.

Fanii de vacanță de plajă pentru a vizita cele mai faimoase plaje ale insulei - Playa el Agua (cea mai populara plaja, „fata“ a insulei), Playa El Yaque (plajă vindserfersky), Zaragoza (pe această plajă, puteți cumpăra pește proaspăt „din mână în mână“ - dreapta pescarii).

În plus, asigurați-vă că vizitați parcul protejat La Restinga. De-a lungul coastei sale se află cea mai lungă plajă a insulei (mai mult de 20 km), iar în cafenea nu pe coastă puteți comanda stridiile prinse aici.

Asigurați-vă că vizitați puntea de observație La Bonita, care oferă o priveliște uimitoare asupra insulei.
Cetatea lui Juan Griego va atrage iubitorii antichității - a fost construită la începutul secolului al XIX-lea.

La Asuncion este capitala statului Nueva Esparta, din care face parte insula. Aici este o altă cetate faimoasă - Santa Rosa, care protejează insula de pirați.

Pe insulă se află Muzeul Mării, plin de exponate foarte interesante, și Muzeul Byt, care ilustrează modul tradițional de viață al patrimoniului local.

Insula Margarita

Păsările sălbatice și canari, care zboară liber în jurul insulei, cum ar fi vrăbii, sunt ele însele o atracție turistică și uimește mulți turiști și plaje.

Nivelul de securitate pe insulă este cel mai înalt în țară, dar nu trebuie să uităm de cele mai simple reguli. Fii elementar, iar problemele te vor ocoli aproape sigur.

Moneda Venezuela - Bolivari, dar este mult mai convenabil să aducă dolari cu ei. Rețineți că în țară există două rate de schimb, oficiale și "negre". Schimbul de dolari la o rată neoficială este mai profitabil de aproximativ două ori.

Aeroportul de pe insula Margarita este (în Porlamar - cel mai mare oraș al insulei), dar acceptă doar zboruri interne, deci va trebui să zboare prin Caracas - capitala Venezuelei. Într-un sezon de activitate turistică ridicată, perioada de carnaval (februarie) și sărbătorile de Paște ale biletelor de avion de la Caracas la Margarita ar putea să nu fie. În acest caz, puteți ajunge pe insulă pe mare - cu feribotul.

Revenind la concediu, nu uita de suveniruri - din insula Margarita transporta rom, perle, ciocolata neagra, magneți, păpuși de lut, hamace.

Venezuela insula margarita1 Venezuela insula margarita2 Venezuela insula margarita3
Venezuela insula margarita4 Venezuela insula margarita Venezuela insula margarita
Venezuela insula margarita Venezuela insula margarita 8 Venezuela insula margarita 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

54 − 45 =