bateria cu ventilator

Dacă aveți disconfort în timp ce călătoresc cu mașina, sufocat într-o mașină de metrou aglomerat sau autobuz, planificați o călătorie lungă, în vara pe un tren sau un autobuz, ventilatorul rutier compact pe baterie devine un colac de salvare în căldura oceanului. Dimensiunea redusă a dispozitivului (lungimea standard - numai 15 cm și un diametru al bazei de aproximativ 3 cm) permit într-un spațiu foarte limitat. Ventilatoare, reviste și ziare sunt acum lucruri din trecut, pentru că chiar și oamenii foarte vechi spun fan comoditate pe baterii. Despre el și spuneți în detaliu în articolul nostru.

Avantajele unui ventilator portabil:

  1. Greutate redusă, compactă - se potrivește chiar și într-o mână mică.
  2. Preț accesibil (de la 70 la 300 de ruble).
  3. Acționat de două baterii AA, nu necesită o priză și reîncărcare.
  4. Absolut sigur chiar și în condiții aglomerate.
  5. Designul elegant și o varietate de soluții color, datorită acestui fapt pot fi folosite ca un accesoriu elegant.
  6. Ușurința în utilizare - nu necesită deplasări suplimentare (de exemplu: ca ventilator).

Cum sa alegi un ventilator cu baterii?

Există mai multe soiuri de vânt miniatural. În primul rând, ele diferă în ceea ce privește modul de atașare și tipul sursei de alimentare. Ventilatorul poate fi pe clothespin pe o baterie sau un acumulator pe aspirație, precum și pe un picior normal pentru deținerea în palma ta. Pe baza nevoilor, oricine poate alege pentru ei înșiși opțiunea cea mai convenabilă.

Pentru cei care întâmpină dificultăți în alegerea modelului (și există într-adevăr multe dintre ele), există recomandări pentru cumpărarea corectă. În primul rând, puneți-vă întrebarea despre scopul achiziției. Daca petreci mult timp la domiciliu sau la birou, calculator, ventilatorul desktop-ul este alimentat de pe baterii ar fi o alegere excelentă, și destul de economic. Durata de viață a bateriilor depinde de capacitatea lor și de perioada de utilizare a dispozitivului. Chiar și cu o operațiune constantă, de zi cu zi, a două baterii este suficientă pentru o lungă perioadă de timp, deoarece o miniatură windy consumă foarte puțină energie. Este recomandată utilizarea cea mai economică a bateriilor reîncărcabile.

Este ventilatorul sigur pentru bateriile pentru copii?

Multe mame visează să cumpere un ventilator de mână pe baterii pentru copii, dar vă faceți griji cu privire la siguranța acestora. Minoriile sunt foarte interesate de orice subiect care a apărut în câmpul de vizibilitate, mai ales așa de neobișnuit ca un fan. Firește, lăsarea unuia pe un copil cu un aparat electric de lucru nu ar trebui să fie, dar în prezența adulților, utilizarea lui este permisă. Windblades sunt făcute dintr-un silicon foarte moale, care implică accidental obținerea unei mâini sau a oricărei alte părți a corpului sub un ventilator care rulează. Prin urmare, chiar dacă le atingi accidental, nu vei avea răni.

De asemenea, în vânzare sunt modele cu pistol de pulverizare. Diferența dintre ele ventilator de drum pe bateriiEste un material al lamelor - acestea sunt realizate dintr-un burete moale pori prin care este injectat apa din rezervor (fiert, mineral sau termic). Prin acest ventilator de lucru transformă lichidul în nor mic de temperatura confortabila roua, care răcește pielea perfect, chiar și în căldură intensă. Nu știu ce să dau unui copil sau unei femei în vârstă? Cumpara vetroduy pulverizare de apă, acesta va fi cel mai bun cadou pentru vara!

Puteți cumpăra acest dispozitiv în aproape orice magazin de aparatură electrocasnică (pe Internet sau în orașul dvs.). În primul caz, cumpărătorul se poate baza numai pe imagine, iar în al doilea pentru a lua un mic ventilator pe baterii în propriile mâini și imediat evalua dacă este convenabil să-l păstrați.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 3