cultivarea verbena ampel din semințe

Tulpinile ampelnye Verbena agățat de 60 cm, deoarece acestea sunt plantate în ghivece și coșuri suspendate împodobesc această casă anual plante medicinale, verande, foisoare, terase, balcoane.

Ampelnoe Verbena, spre deosebire de rudele lor erect afișate plante ornamentale exact ca, desi are aceleasi proprietati terapeutice. Doar frunzele sale delicate și flori îngrijite, pitoresc atârnând, mai ales frumos.

Cum să crească verbena din semințe?

Dacă nu doriți să cumpărați răsaduri gata făcute și sunteți pregătiți să învățați cum să semănați verbena ampel, aveți răbdare. În martie, trebuie să semănați semințele în sol umed. Închiderea acestora nu este necesară, doar acoperiți cu un film și puneți-l într-un loc cald.

Nu uitați să udați recipientul cu semințe de fiecare dată când solul devine uscat. O săptămână mai târziu vor apărea primele imagini. Germinarea semințelor verbena nu este rea și este de aproximativ 70%. Semințele proaspete au un indicator mai bun. În general, modul în care ampel verbena crește depinde în mare măsură de condițiile corecte pentru aterizarea și plecarea lor.

Aproximativ în ziua 30, când germenii cresc puțin, ei sunt scufundați în ghivece separate. În primele două luni, ampel verben trebuie să fie hrănit cu îngrășăminte azotate.

Răsadurile permanente pot fi plantate în luna mai. Ampel verbena, crescută din semințe, iubește lumina și căldura, așa că încercați să o plasați în zonele însorite. Nu exagerați cu solul, deoarece planta nu-i place.

Plantați arborii la o distanță de 30 cm una de alta, dacă o plantați într-o grădină de flori deschisă. Dacă îi plantați în ghivece, asigurați-vă că pământul este nutritiv.

de îngrijire suplimentare pentru Vervain este de udare în timp util (o dată pe săptămână), îndepărtarea inflorescențe estompate, periodice de hrănire îngrășământ universal pentru plante cu flori.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

47 − 37 =