Viza indiană

Admiratorii budismului și hinduismului visează întotdeauna să viziteze faimoasele site-uri de pelerinaj situate în India. Unii au auzit că nu este necesară o viză pentru acest lucru. De fapt, nu este cazul - aveți nevoie de viză pentru India, dar pentru o vizită la locurile sfinte din Nepal și Sri Lanka, dacă un turist merge din India, nu este nevoie de o viză.

Cum de a face o viză indiană?

Pentru a obține o viză indiană, trebuie să vă adresați ambasadei acestui stat. Pentru rezidenții din Rusia aceasta este Moscova, Sankt Petersburg și Vladivostok, în Ucraina este posibil să se emită documentul necesar numai la Kiev.

Aplicând la centrul de viză, trebuie să furnizați astfel de documente:

  1. Pașaport (+ exemplarul său calitativ), a cărui valabilitate nu expiră, în timp ce persoana se va afla pe teritoriul Indiei.
  2. Formularul de cerere completat.
  3. O fotografie color calitativă de mărimea necesară.
  4. Bilet sau rezervare cu date despre hotelul în care va trăi turistul. Aceasta poate fi o imprimare prin e-mail sau fax.
  5. O copie a tuturor paginilor unui pașaport simplu.
  6. Pentru o vizită privată (non-turistică) aveți nevoie de o invitație de la un rezident din India.

Începând cu luna noiembrie 2014, rezidenții din Rusia pot face o viză în formă electronică. Pentru a face acest lucru, formularul de înscriere este completat pe site-ul Ambasadei, taxa se plătește cu cardul și după 96 de ore vine răspunsul gata, care trebuie să fie imprimat și furnizat la sosirea în țară.

Cât de mult se face viza în India?

Obțineți o viză pentru țara viselor nu este dificil. Acesta va dura până la înregistrarea standard a acestui document pentru maximum două săptămâni, cu condiția să nu vă grăbiți nicăieri. Dar poți emite o viză și urgent timp de câteva zile. De obicei, costul înregistrării non-urgente este de aproximativ 60 USD, dar pentru eliberarea rapidă va trebui să dublezi suma.

Cum se face o viză indiană la sosire?

India are nevoie de o viză

Dacă, din orice motiv, nu a fost posibilă eliberarea unei vize în țara dvs., atunci este posibil să faceți acest lucru la aeroport, zboară spre India în Goa. Aceasta va costa aproximativ 40-60 $, călătorul își va lua pașaportul și va elibera documentul în schimb. Când oaspetele decide să se întoarcă acasă, pașaportul îi revine imediat la aeroport.

Pentru cât timp este eliberată o viză pentru India?

De regulă, o viză turistică simplă este deschisă pentru o lună, dar cu posibilitatea extinderii la trei. Până de curând, era posibilă o viză pentru o perioadă mai lungă, dar statul și-a revizuit politica. Acum știi dacă ai nevoie de o viză pentru India și vei putea să ai grijă de ea în avans, ca să zbori liniștit pentru odihnă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 − 4 =