Vrăjitoare de culoare în interior: combinație

Odată ce a fost la modă să folosim în interior o combinație de tot felul de culori și nuanțe. Dar vremurile s-au schimbat. În loc de luciu și strălucire a venit stilul de linii clare și minimalism. Cu toate acestea, minimalismul este bogat și chiar luxos, dar mai degrabă discret. Dacă nu este un simbol, atunci cu siguranță unul dintre atributele high tech a devenit wenge.

Wenge ca tendință

Pentru cei care fac mobilier din lemn, acoperiri de podea, wenge provoacă o asociație destul de clară. Acesta este numele celei mai scumpe rase de lemn. Puteți întâlni această plantă de copac în pădurile umede din Congo, Camerun și alte țări ale continentului african. Lemnul său este atât de scump încât numai oamenii foarte bogați își pot permite mobilierul sau podelele din acesta. Utilizarea interiorului de decorare wenge pr este considerat un gust de top.

În plus, wenge - o culoare, mai exact, o nuanță care are adâncime. Există mai multe nuanțe de opțiuni pe tema Wenge. Principala este ușor de recunoscut - cafea naturală. Saturația și aristocratismul lui nu distrug pe nimeni indiferent.
Culoarea wenge-ului din interior se regăsește și în combinație cu alte culori. Deci, designerii de interior sunt deosebit de îndrăgostiți de ciocolată, purpuriu închis, aproape de vinete și nuanțe întunecate de cireșe de wenge. Fiecare dintre ele este individual, dar toți uimi cu rafinamentul și nobilimea lor stricte.

Combinația de culori de wenge

Deoarece negrul este perfect combinat cu negru și alb - cu alb, este posibil și chiar recomandat o combinație de culori, mai precis, nuanțe de wenge. De exemplu, în cazul în care mobilierul este un wenge purpuriu purpuriu, atunci pardoseala poate fi făcută dintr-un ceară închisă sau parchet de wenge din ciocolată. Nu uitați de sentimentul de proporționalitate la desenarea paletei de culori a interiorului. Deci, dacă tonul principal este întunecat, atunci pur și simplu trebuie să fie diluat cu lovituri ușoare, altfel în loc de o cameră de zi elegantă vom obține o zi sumbră și inconfortabilă.

Vopsea de culoare în combinația interioară cu alb 1 Vopsea de culoare în combinație interioară cu alb 2 Vopsea de culoare în combinație interioară cu alb 3

Combinația de wenge cu alte culori

Cu culoarea wenge este posibilă combinarea culorilor unei palete luminoase. Toți designerii cunosc acest lucru și lucrează în această direcție. Principala tendință este următoarea: întunericul wenge este în armonie cu tonurile pastelate. De exemplu, același mobilier dintr-o nuanță de wenge de ciocolată va arăta grozav pe fundalul zidurilor albe sau cremene.

Și câteva combinații mai interesante de wenge cu alte culori. Deci, un rar violet de culoare închisă la culoare foarte bine în armonie cu tonurile reci ale schemei de culoare verde-albastru. Dar cireșele întunecate, mai degrabă populare, vor arăta grozave pe portocaliu cald sau piersic și în nuanțele lor. Principala sarcină a designerului atunci când lucrează cu o wenge este să o umbrească și să o sublinieze, mai degrabă decât să se dizolve în ea. La urma urmei, ciocolata este uneori prea mult.

Vopsea de culoare în interior: combinație1 Culoare wenge în interior: combinație2 Culoare wenge în interior: o combinație de 3
Culoare wenge în interior: o combinație de 4 Vopsea de culoare în interior: o combinație de 5 Culoare wenge în interior: o combinație de 6
Vopsea de culoare în interior: o combinație de 7 Culoare wenge în interior: o combinație de 8 Culoare wenge în interior: o combinație de 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 27 = 36