cu ultrasunete de la buruieni

Buruienile aduc o mulțime de dureri de cap celor care se angajează activ în cultivarea culturilor de grădină diverse, în special în cazul cartofilor. La urma urmei, sunt de acord, împrăștiind cartofi - aceasta este o muncă foarte consumatoare de timp și de lungă durată. Pentru a face viața mai ușoară proprietarilor parcelelor, a fost elaborat un preparat frumos de erbicid numit "Zenkor Ultra". El face bine cu buruienile și nu necesită mult efort pentru reproducere și aplicare. Să-l cunoaștem mai aproape.

Remediu pentru buruieni "Zenkor Ultra"

Să începem descrierea acestei "baghete magice" din culturile pe care se poate aplica. Aceste tipuri includ:

  • cartofi;
  • tomate;
  • lucernă;
  • uleiuri esențiale.

Acum ne referim la modul în care "Zenkor Ultra" acționează asupra buruienilor.

  1. Dacă aplicați acest medicament înainte de apariția primelor lăstari de buruieni, va apărea așa-numitul "ecran de protecție" pe suprafața paturilor, ceea ce va împiedica germinarea lăstarilor inutile. Principalul lucru nu este să distrugeți această protecție prin orice influență mecanică.
  2. Dar, dacă nu aveți timp să procesați solul înainte de apariția buruienilor, atunci nu trebuie să vă supărați. La tufișurile de germinare, acționează foarte eficient, distrugându-le prin frunze, tulpini și rădăcini.

Cel mai probabil, acum ați început să vă faceți griji cu privire la calendarul acestui panaceu. De asemenea, răspundem la aceasta. În funcție de climă, temperatură și alți factori similari, nu vă puteți îngrijora protejarea site-ului pentru aproximativ 6-8 săptămâni. În același timp, este încurajator faptul că acest medicament va începe să funcționeze în 5-10 zile, care depinde, de asemenea, de caracteristicile solului și de temperatura aerului.

Cum să reproducem Zenkor Ultra?

Pentru a nu vă deteriora culturile, atunci când cresc "Zenkor Ultra", trebuie să respectați cu strictețe instrucțiunile atașate acestui instrument. Pentru fiecare tip de cultură, există reguli de diluare a preparatului, precum și de procesare. Dar nu vă faceți griji, totul este pictat în detaliu.

O altă nuanță, senkor ultra preparare pe care am dori să le împărtășim - limitările care trebuie cunoscute înainte de a aplica Zenkor Ultra. Nu se poate rezolva această soluție:

  • Cultură de cereale la care se semănță leguminoase;
  • plante care se află în stadiul apariției primelor lăstari;
  • cultura, care sunt în prezent "bolnave".

De asemenea, nu utilizați acest produs la temperaturi ridicate, în timpul înghețurilor alternante cu dezgheț și, bineînțeles, pe soluri puțin saturate cu humus.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

20 − = 18