ziua de nastere in stil

"Din păcate, zi de naștere doar o dată pe an" - este cântat într-un cântec celebru. Și vreau să-mi petrec o zi în acest an, astfel încât amintirile să se încălzească anul viitor: strălucitoare, distractiv, cu dansuri și o mulțime de prieteni. Mergeți la un film sau la o cafenea - plictisitoare. Este mai bine să organizați o petrecere în stil.

Cum să ai o petrecere de stil?

Ziua de naștere în stilig stilig poate fi făcut la domiciliu, pentru că principalul lucru - nu pereții din jur, și atmosfera de distracție. De fapt, este o zi de naștere în stil retro, cu toate cerințele următoare: o selecție de timp potrivit pentru costume, muzică, jocuri.
Ziua de naștere în stilul de stil este:

  1. Costume în stil de stil. Fetele: fuste luxuriante, bluze clasice îmbrăcate sau pulovere cu mâneci ¾, imprimare de modă în polcă, pantofi cu toc înalt, bușteni înalți și mâini negre strălucitoare. La bărbați: pantaloni înguste, buzunare strălucitoare și legături înguste, jachetă greu de montat, de culoare neobișnuită și, în mod necesar, un "bucătar" pieptănat.
  2. Stilul muzicii: rock'n'roll incendiar, jazz, compoziții din filmul "Dandies" (în primul rând "Ne place boogie woogie").
  3. Înregistrarea spațiilor. Diverse sloganuri ( „Astăzi el joacă jazz, mâine va vinde Patriei!“) Pot fi agățate pe pereți, iar pe locul cel mai proeminent pe un fundal de moderatori, slogan luminos „picătură cu picătură forțată un țărănoi!“.

Partidul în stil de stil: concursuri

Pentru a face succesul partidului, trebuie să aveți grijă de competițiile relevante:

  1. Cele mai importante concursuri sunt dansul. Cine va dansa cel mai bine o răsucire, de exemplu. Puteți limita în mod semnificativ spațiul pentru dans în fiecare rundă.
  2. Concurență pentru cea mai bună transformare a "Komsomol". Dacă cineva a venit la o petrecere într-un costum necorespunzător, va trebui să se schimbe. Pentru această competiție, veți avea nevoie de îmbrăcăminte, cosmetice și accesorii adecvate.
  3. Competiția se dublează pentru băieți. Desigur, cel mai bun personaj pentru concurs va fi Elvis Presley. Pentru concurs veți avea nevoie de un lac, paiete, o jachetă festivă, care va trece de la concurent la concurent, un microfon (nu neapărat costume în stil de stilreal) sau chitara. Concurenții trebuie să cânte câteva versuri din cântec, reincarnându-se pentru o vreme în faimoasa cântăreață.
  4. Cel mai bun slogan este stilul. Invitați-i pe oaspeți să vină cu sloganul serii.

Peisajele petrecute în stiligul Stiliguei nu se gândesc neapărat în detaliu, pentru că principalul lucru - dans! Dacă partidul este participat atât de fete cât și de băieți, puteți include în programul dansuri pereche. Este bine, dacă cineva poate dansa o agitație și poate să arate câteva mișcări oaspeților.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

62 + = 63