Ziua Leaderului Internațional -0

Rareori, cine dintre noi nu a petrecut vara în tabără. Și mereu lângă noi era un consilier - un consilier și un prieten, un organizator și doar o persoană bună. Pentru prima dată, postul de lider a fost introdus în tabăra pionieră All-Union "Artek". Acest eveniment sa întâmplat în 1927 îndepărtat. Și cel mai recent, în vara anului 2012, în cadrul Festivalului Internațional al Centrelor Copiilor, sa decis stabilirea Zilei Internaționale a Leaderului, data căreia a fost sărbătorită pe 24 iunie.

Înainte de o persoană care a decis să devină consilier, există multe sarcini. Cum se face interesant pentru copii? Mulți copii, care se găsesc în situații dificile, au nevoie de un indiciu al unei persoane mai adulte. Și ce ar trebui făcut pentru a face ca băieții și fetele să creadă în tine? Pentru toate aceste și multe alte probleme, consilierul real trebuie să cunoască răspunsurile.

Concursuri în ziua conducătorului

Înțelegerea reciprocă dintre consilier și copii apar în primul moment al întâlnirii. Prin urmare, este atât de important ca această comunicare să fie emoțională și prietenoasă. Iar cel mai bun mod de a realiza acest lucru poate ajuta jocul, care poate începe deja în autobuz pe drumul spre tabără. De exemplu, un consilier poate organiza un concurs de melodii pe mare. Pentru aceasta, toți copiii trebuie împărțiți în două echipe, care, la rândul lor, ar trebui să interpreteze melodii pe tema marii. Echipa care știe mai multe astfel de cântece și va fi câștigătoarea. Puteți găsi alte opțiuni pentru acest joc distractiv.

Foarte des, consilieri utiliza această formă de divertisment de joc, ca cantarile, care va ridica starea de spirit a martie și călătoria va ajuta să vă îndepliniți orice lucrare și pur și simplu amuze copiii în timpul lor liber.

Pentru a identifica liderul în echipa copiilor, puteți juca un joc numit "Rope". Luați frânghia și legați-o într-un inel. Copiii stau în jurul coardei și o iau cu mâinile. Apoi, consilierul îi invită să-și închidă ochii și, ținând pe frânghie, construiesc un triunghi. De obicei, după o mică încurcătură, printre tipi există un lider, care conduce acțiunile tuturor, iar sarcina este îndeplinită cu succes.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 7 = 2