Ziua Zilei Mondiale

Oamenii de știință au arătat că un zâmbet autentic este la fel de important pentru un om decât vitamine. Aceia dintre noi care nu primesc emoții pozitive, merge în mod constant posac, pe fața lui acru, este mult mai probabil pentru a obține o cădere nervoasă și este grav bolnav. Toată lumea știe că un zâmbet este extrem de contagios. sa întâlnit Interlocutorul sau accidental un trecător, a întâlni persoană veselă veselă, aproape întotdeauna zâmbet ca răspuns la tine. Știați că există o Zi internațională a zâmbetului care are o istorie interesantă.

Cum a ajuns ziua în ziua unui zâmbet?

La mijlocul secolului al XX-lea a trăit un pic mai cunoscut artist american Harvey Bella. El nu a scris picturi faimoase, expuse la expoziții mari. Dar, totuși, mulți oameni își cunosc acum numele. A fost acest om a venit o dată cu un chip amuzant la care toată lumea numit „smiley“. Compania de asigurări ia cerut să atragă un card cu un logo memorabil. Harvey a terminat rapid misiunea și a câștigat doar cincizeci de dolari. Dar un model simplu, astfel a căzut pe inimile oamenilor obișnuiți, că, după un timp a fost posibil pentru a vedea nu numai pe cărțile de vizită, dar, de asemenea, pe tricouri, cărți poștale, matchbooks.

Fața zâmbitoare a devenit simbolul simplu și vesel al unui zâmbet, care, fără explicații, este ușor de înțeles pentru orice persoană din lume. Artistul nostru a inițiat stabilirea unei zile de zâmbet, stabilind o dată pentru fiecare primă vineri din octombrie. Pentru prima dată a fost sărbătorită solemn în 1999. Sărbătoarea a rădăcit, chiar și după mulți ani, mii de oameni în fiecare an în această zi încearcă să facă fapte bune, răspândind în jurul fericirii, bucuriei și zâmbetelor.

Ziua Zilei Mondiale1

Ei bine, dacă în această zi de zâmbet îi apelați rudele și prietenii, trimiteți o carte poștală sau un mesaj simplu, dar sincer, cu dorințe amabile. Chiar și un simplu zâmbet, care va veni dimineața la telefon de la un prieten, poate ridica starea de spirit a unei persoane pentru întreaga zi. Un zâmbet pe față nu înseamnă neapărat că o persoană este fericită astăzi, dar ajută foarte mult la comunicare și aproape nimic nu te va costa. Dar, în schimb, puteți obține multe de la ceilalți. Un zâmbet poate crea bucurie și o bună dispoziție în casă, inspirând oameni trist obosiți și calmanți. Fie ca zâmbetul să fie parola pentru toți prietenii tăi. Ne dorim ca nu numai în această zi, ci și în toate celelalte zile ale anului, să nu-ți lase fețele!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 4 =