Adevărul despre cafeaua verde

În jurul valorii de cafea verde o mulțime de misterios și ambiguu. În publicitatea, țipând din toate părțile prevăd în cazul în care această băutură nouă, unic este capabil să piardă în greutate, fără nici un efort din partea ta. Între timp, această băutură nu este nou, și în Europa, și în America a fost mult timp de băut, și costă de două ori mai ieftin decât cafeaua neagră. Deci, despre totul în ordine. Este timpul pentru a afla ce este adevărat și ce este ficțiune în hype cu cafea verde.

Ce este cafeaua verde?

Cafea verde - aceasta nu este o clasa speciala de cafea pentru pierderea in greutate. Doar nu sunt boabe de cafea prăjite de aceeași robustă și aceeași arabică. Boabele de cafea verde pot avea nuanțe diferite, în funcție de soiuri. În cazul în care boabele de cafea sunt recoltate, ele nu sunt prajite, și prelucrate pentru a scăpa de dulciuri, care a fost prezent inițial în boabe de cafea.

Diferența în compoziție

Adevărul despre cafeaua verde este că este de fapt mai aproape de a pierde în greutate decât cafeaua neagră. Motivul este în compoziție. Cafeaua poate ajuta la scăderea greutății excesive datorită acțiunii acidului clorogenic. Când este prăjit, acest acid este distrus. Deci cumpărați cereale verzi și prăjire - nu funcționează, dacă veți pierde în greutate. Pierdere în greutate poate ajuta doar bea un boabe verde non-prăjit.

escrocii

Cafeaua noastra verde este promovat ca o bautura miracol, ei bine, el stă solid, în funcție de importanța lor în procesul de a pierde în greutate. Cu toate acestea, în Europa opțiunea costurilor de cafea de 2 ori mai puțin boabe dacă prăjiți sunt de la 10 până la 100 $ per kg, costurile de cafea verde - de la 5 până la 10 $ / kg, motivul este simplu - verde mix tort de cafea și majoritatea europenilor se prajeste propriile lor case .

Pierde greutate?

Dar încă bântuită de un singur lucru: hype sau adevărul că cafea verde arde de grăsime. Răspunsul este dublu. Faptul este că, datorită compoziției sale, nu este distrusă în timpul gătitului, cafeaua verde „curăță“ intestine, elimina colesterolul „nociv“, scade nivelul de insulina, neutralizeaza radicalii liberi, îmbunătățește memoria și atenția, și accelerează metabolismul.

Dacă bei cafea verde 15 minute înainte de masă, apetitul va scadea cu adevarat, nu vrei dulce, și ca urmare a mânca mai puțin. Dar, vedeți, acest lucru nu este încă suficient pentru a pierde în greutate.

Procesul de a pierde in greutate inseamna cresterea costurilor corpului, comparativ cu caloriile primite. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă mutați în mod activ, iar cafeaua, ca auxiliare, va accelera pur și simplu procesul de transformare a depozitelor de grăsimi în energie.

Robusta și arabica

În robusta, conținutul aceluiași acid clorogenic este de două ori mai mare decât în ​​arabica. Acest lucru merită ținut cont dacă veți cumpăra boabe de cafea verde. Culoarea lor este, de asemenea, diferită: arabica are o nuanță verde-gri, iar robusta este o culoare albastră-verde.

Cafea verde pentru frumusete

Cafeaua are proprietatea de a lăsa în urmă o groapă. Cu siguranță, îl puteți folosi cu scopuri nu prea "creștine", de exemplu, ușor pokoldovat, și poate fi cu adevărat benefic pentru piele. De la baza de cafea puteți face un scrub anti-celulita, adevărul despre cafea verde și ficțiuneaprecum și măști de față.

În plus, extractele de cafea sunt vândute în farmacii, precum și uleiuri de cafea. Acestea vor salva scalpul de la uscăciune și mâncărime, vor restabili părul fragil.

Dacă nu vă place gustul ...

Din păcate, gustul acestei băuturi vindecătoare este departe de a fi la dispoziția tuturor. Deci, doriți să mai prăjiți mai bine acest "verde" și să vă bucurați de aroma familiară și favorită de cafea. Dar atunci nu va fi nici un beneficiu ... Există o cale de ieșire. În cazul tău, se vor face capsule cu extracte de cafea verde. În ele, conținutul de acid clorogenic este mai mare și nu există absolut nici un gust. Doar spălați-vă cu apă și saturați sănătatea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 3 =