alcool și dietă

Dacă ați avut timp să citiți mai mult de o duzină de descrieri ale dietelor, ați observat probabil o caracteristică comună - alcoolul în timpul unei alimentații, de regulă, este strict interzis. De ce există această interdicție și ce se va întâmpla dacă această interdicție este încălcată, vom analiza în acest articol.

De ce nu pot alcool cu ​​diete?

Pentru a decide dacă alcoolul poate fi luat cu o dietă, merită să ne întoarcem la esența dietelor. În cele mai multe cazuri, toate sistemele de scădere în greutate sunt construite pe faptul că limitează cantitatea de calorii consumate. Calorii sunt unități care indică cantitatea de energie pe care o oferă o anumită hrană. Dacă organismul consumă mai puține calorii decât alimentele, excedentul se va acumula invariabil sub forma unei rezerve de grăsimi. Dacă caloriile vin mai puțin decât este necesar, corpul începe să descompună grăsimea pentru a elibera energie pentru viață.

Este ușor de înțeles modul în care alcoolul afectează regimul alimentar, dat fiind faptul că acesta este un produs extrem de caloric. În plus, acesta oferă calorii goale, care nu participă la metabolism. De aceea, alcoolul și dieta sunt incompatibile: nu mâncați suficient pentru a nu obține calorii suplimentare și pentru a consuma grăsimi, iar alcoolul furnizează organismului calorii goale și depozite grase nu se împart în consecință.

Ce fel de dieta poate fi alcoolul?

Există o dietă de actori, esența cărora este redusă la utilizarea unei diete cu conținut scăzut de calorii în zile. În unele zile este prescris să mănânci numai brânză și să bei doar vin uscat. Nutriționiștii nu aprobă o astfel de dietă, considerând că este periculoasă pentru sănătate.

Liderul în calorii alcoolului este un lichior dulce care conține până la 350 de calorii de ce nu pot alcool cu ​​dietecalorii pe 100 g. Dacă îl utilizați în cantități mici pentru a îmbunătăți aroma și gustul felurilor de mâncare, acest lucru nu va afecta figura în nici un fel.

Alcool și dietă: conținut de calorii

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să renunțați la lichiorurile dulci. Nu sunt recomandate și spirtoase puternice (whisky, vodcă, rom, coniac, gin, brandy, vin fortificat). La 100 de grame, există 220-250 de calorii, care este egală cu ouăle prajite de două ouă.

Indicatorii rămași nu sunt, de asemenea, încurajatori: în vermut 180 kcal, în șampanie - 120, în vin semi-moale - 100 kcal, iar în vin uscat - 60-85 kcal. În cazuri extreme, puteți bea o ultimă băutură.

Berea, deși are între 30 și 45 de calorii pe 100 de grame, dar se bea în doze mari. Într-o sticlă tipic de jumătate de litru, 150 până la 250 de calorii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 2 =