ananas pentru pierderea în greutate

Multe produse sunt creditate cu proprietăți uimitoare la o anumită perioadă de timp. De exemplu, la mijlocul anilor 1990 sa considerat că ananasul conține substanțe speciale care afectează în mod surprinzător organismul, permițându-vă să piardă în greutate fără prea mult efort. Este așa?

Ananasul ajută să piardă în greutate?

Vom analiza modul în care ananasul și pierderea în greutate sunt legate. Este într-adevăr suficient să adăugați la dieta acest fruct exotic pentru marginile noastre?

Se știe că, pe lângă conținutul suficient de caloric redus, conținutul ridicat de acid și un anumit set de vitamine, ananasul este bogat în substanțe precum bromelaina. Acestea sunt enzime naturale care promovează defalcarea proteinelor, care acționează ca enzime digestive naturale la om. Astfel, această substanță ajută stomacul să digere unele substanțe care intră.

Acum puteți găsi adesea un extract de ananas pentru pierderea în greutate, care se presupune că este capabil să ardă grăsimi pe baza proprietăților enumerate mai sus. Cu toate acestea, prin raționamentul logic simplu, se poate înțelege că nu este deloc așa.

Toate proprietățile pe care le are ananasul, pe care le-am luat deja în considerare. Bromelaina ajută digestia și nu este asociată cu arderea grăsimilor. Ananasul în sine are un conținut redus de calorii, iar dieta pe acesta ajută la scăderea dietei globale de calorii, dar nimic mai mult. Și suplimentele biologice cum ar fi ceaiul cu ananas pentru pierderea în greutate sunt puțin probabil să vă aducă mai aproape de obiectiv.

Se pare că problema de a pierde în greutate cu ananas, puteți răspunde - precum și cu ajutorul merelor. Sau orice alt produs cu conținut scăzut de calorii. Nu există proprietăți speciale pentru acest lucru.

Cu toate acestea, dacă merele sunt un produs neutru, atunci ananasul pentru pierderea în greutate poate fi foarte periculos. Datorită faptului că în țara noastră pot fi cumpărate în majoritate imature, sunt excesiv de acizi, ceea ce face ca smalțul dintelui să fie distrus cu o utilizare constantă. Și dacă petreceți mult timp pe o dietă cu ananas, puteți câștiga un ulcer gastric!

Ananas pentru pierderea în greutate: metode

Există mai multe modalități diferite care sunt recomandate pentru pierderea în greutate pe ananas. Cu toate acestea, din punctul de vedere al bunului simț, fără a afecta sănătatea, este posibil să se accepte doar primul dintre ele:

  1. Dieta pe pui și ananas. În termen de trei zile, puteți mânca o zi pe 1 piept de pui fiert și un ananas. În plus, puteți bea apă. Persoanele cu orice boală de stomac sunt contraindicate!
  2. Tinctura de ananas pentru pierderea in greutate. Cea mai discutabilă modalitate de a pierde în greutate. Cu ananasul, tăiați frunzele și trimiteți-le la blender împreună cu coaja. Kashitsu turnat 0,5 vodka, închideți-vă și lăsați să se fierbe în frigider timp de o săptămână. Apoi, acest amestec nuclear este preluat de o lingură înainte de a mânca o lună. Acest lucru este foarte periculos pentru sănătate, și chiar și în spatele roții cu ananas pierderea în greutateastfel de pierdere în greutate nu merită să se așeze în jos - breathalyzer va arăta cu siguranță in ppm inutil.
  3. Monodietul pe ananas. Această opțiune este văzută ca cea mai scurtă cale spre ulcerul gastric. Autorii din dieta oferă timp de 2-3 zile consecutive să mănânce numai ananas (proaspăt) și să bea suc de ananas. Ananasul ar trebui să lase 1-1,5, iar sucul să fie de 0,5-1 litri.

Unii visează o dietă pe conserve de ananas, dar este ușor de înțeles cât de mult este folosit zahărul în ele. Acesta nu este cel mai dietetic produs și este mai bine să nu torturezi corpul: din cauza excesului de zahăr, vei fi chinuit de foame și va fi greu să piardă în greutate. Utilizați orice compot și blancuri, inclusiv conserve ananas pentru pierderea in greutate nu este recomandat. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 2