baie cu sifon pentru reteta de slabire

Până în prezent, cunoaștem o mulțime de metode de pierdere în greutate, iar unele dintre ele par a fi ciudate la prima vedere. Recent, băile cu sifon dietetic pentru scăderea în greutate au fost utilizate pe scară largă. Există informații că aceste proceduri se descompun și elimină excesul de grăsime, ceea ce ajută la eliminarea celulitei și pierde mai multe kilograme.

Beneficiile băii cu sifon

Soda nutritivă are un efect pozitiv asupra circulației sanguine, care permite îmbunătățirea proceselor metabolice și eliminarea toxinelor acumulate. Deoarece apa din baie este fierbinte, porii se extind, ceea ce înseamnă că efectul purificării crește. Un alt sifon ajută la înmuierea epidermei, vă permite să faceți pielea mai elastică și hidratată. Cu ajutorul acestor băi puteți scăpa de erupția existentă. Băile eficiente sunt considerate în prezența bolilor de piele, dar aici este necesară consultarea medicului.

Rețete de baie cu sifon pentru pierderea în greutate

Pentru a spori efectul, precum și pentru o varietate de sfere de influență, puteți folosi pentru băi nu numai sifon, ci și alte componente.

Rețete eficiente de baie cu sifon pentru scăderea în greutate:

  1. Ediția clasică. Pentru o baie este necesar să luați 0,5 pachete de sodă și să o diluați în apă caldă. Soluția finită este trimisă în baia formată.
  2. Baie cu sifon și sare de mare. Sarea ajută să facă față bolilor de piele existente. Se amestecă 3/4 linguri. sodă și sare și apoi adăugați 3-5 picături de iod. Amestecul rezultat se dizolvă într-o cantitate mică de apă și apoi se adaugă la baie.
  3. Soda "bombe". Uleiurile esentiale sunt benefice pentru piele și crește efectul în lupta împotriva celulitei, dar au, de asemenea, un efect pozitiv asupra sistemului nervos. Într-un mortar, deschideți 8 linguri. linguri de sifon și 4 linguri. linguri de acid citric. Apoi adăugați 2 linguri. linguri de amidon, 1 lingura. o lingura de ulei de migdale si 5 picaturi de ulei esential de orice citrice. Amestecul obținut este presat în matrițe, de exemplu pentru gheață, și lăsat timp de o oră. Apoi se pune pe hârtie și se usucă timp de două zile. Păstrați bombe în film.

Cum sa faci o baie cu sifon pentru pierderea in greutate?

Pentru a obține un rezultat bun, dar nu pentru a vă răni sănătatea, trebuie să luați în considerare câteva detalii importante:

  1. Nivelul apei. Trageți apa astfel încât nivelul acesteia să ajungă în piept, deoarece o scufundare mai adâncă poate provoca o creștere a încărcăturii inimii și acest lucru este periculos. Pentru a vă proteja, faceți doar o baie în șezut, ținând principalele zone problematice în apă: șolduri, stomac și laturi.
  2. Temperatura apei. În unele surse se recomandă umplerea cada cu apă foarte fierbinte, dar acest lucru nu este corect. Puțini se pot forța să se așeze în apă clocotită, fără a suferi un disconfort serios. Decizia corectă - de a colecta o baie cu apă, care are o temperatură de cel mult 37 de grade pentru controlul folosi un termometru. Când corpul devine obișnuit, puteți crește gradul până la 38-39.
  3. Adăugarea de sifon. Nu adormiți praful direct în cada, deoarece va lua o bucată. Cel mai bine este să pre-dizolvați sifonul într-o cantitate mică de apă și apoi să vărsați deja în baie.
  4. Durata procedurii. baie cu sare de mare și sifonLuați o baie cu sifon pentru pierderea în greutate nu poate fi mai mult de 20 de minute. Opinia că cu cât este mai mult să stați în apă brută, cu atât mai multe kilograme pe care va putea să o piardă, cea falsă.

Există câteva recomandări utile care vor face procedura mai eficientă. Cel mai bine este să faceți o baie înainte de a merge la culcare, deoarece se recomandă să vă odihniți timp de cel puțin o oră după procedură. Nu spălați sucul în duș, doar uscați corpul cu un prosop. Nu mâncați cel puțin 2 ore înainte de a lua o baie. Pentru a obține rezultatul, luați un curs care constă în 10-15 proceduri și faceți o baie de sifon într-o zi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 4