beți bronzul bun și rău

Din adâncul secolelor, băuturi umplute și reconfortante de lapte acru ne-au venit - o sursă de sănătate și bună dispoziție. De fapt, toate națiunile care reproduc bovine de lapte au retete proprii pentru produsele lactate fermentate. Importanța lor încă de la început a fost dictată de necesitatea practică de conservare a laptelui, sub orice formă, deoarece vara sa deteriorat repede.

Squirming a rezolvat problema pentru un timp. În Rusia, de exemplu, se pregăteau iaurt și varenets, folosind smântâna ca starter. Ei bine, în Caucaz - în Circassia, Kabarda, Armenia etc. - a folosit o compoziție din mai multe culturi diferite.

Nu reușind să mențină laptele în stare proaspătă, ciobăneții i-au adăugat un aluat și și-au menținut puterea cu băutura răcoritoare rezultată.

Dacă un bronz de băutură este util, este evident o întrebare inutilă. Cine în timpul nostru are îndoieli asupra beneficiilor băuturilor din lapte acru? Ele au un efect benefic complex asupra întregului corp.

Tanul de băuturi din lapte acru are multe proprietăți utile: conține un număr uimitor de bacterii benefice diferite care, după ce s-au așezat în intestinul unei persoane, pot să înlocuiască bacteriile patogene și patogene de acolo. Efectul vindecător al tanei se extinde și la ficat și stomac.

Tanul îmbunătățește foarte mult sistemul imunitar. Cei care beau bronz nu se îmbolnăvesc chiar și în perioada epidemiilor.

Folosirea bronzului se manifestă și prin faptul că se oprește perfect setea și luptele cu sindromul mahmurelii, în care calitatea pe care o iubim adânc pe toți iubitorii de a "sorbi" excesul. Îndepărtează colesterolul din organism și ajută la prevenirea aterosclerozei.

Proprietăți utile ale tanei

Băuturile bronzului au proprietăți utile care au fost recent recunoscute de oamenii de știință. Ea are un efect benefic asupra sistemului respirator, trateaza bronsita si pneumonie, faciliteaza respiratia prin imbunatatirea fluxului de sange in plamani.

Tanul, o băutură cu lapte acru, aduce un avantaj fără îndoială în lupta împotriva excesului de greutate. Este perfect pentru o cină ușoară, de neînlocuit pentru zilele de post. În acest scop, bronzul se poate face mai bine cu sarcina, decât iaurtul și iaurtul tradițional, deoarece are o acțiune puternică de curățare și o microfloră utilă diversă. Nutriționiștii recomand bronzele și gustările.

Tanul este acceptat să bea, picant cu ierburi, de exemplu, busuioc, care, în mod natural, crește în continuare valoarea băuturii pentru sănătate.

Proprietăți dăunătoare ale tanei

Dar o băutură de bronz, pe lângă bine, poate aduce și rău. Nu este necesar să-l beți oamenilor care au o aciditate crescută a sucului gastric sau, cel puțin, ar trebui să fiți atenți. În plus, tan este ayran amestecat cu apă minerală. Aceasta înseamnă că trebuie folosit cu prudență de către persoanele cu deficit de sare (dacă nu este o mahmureală, ci o boală).

De asemenea, trebuie amintit că, tan bea proprietăți utilecă, deși bronzul își păstrează prospețimea pentru o vreme, este mai bine să îl păstrați în frigider și să îl consumați în 24 de ore după deschiderea flaconului, pentru a evita otrăvirea alimentelor cu o garanție. Cel mai util este bronzul proaspăt.

Cum să faci un bronz acasă? Pentru a face acest lucru, se amestecă jumătate de litru de matzoni cu agitare constantă cu 300 ml de apă minerală, se adaugă sare și se adaugă verdeturi foarte fin tăiate la gust. Astfel, primim o băutură proaspătă de bronz, care aduce beneficii mari întregului organism.

Se recomandă utilizarea bronzului și în scop preventiv, deoarece ajută la scăderea numărului de afecțiuni. Această băutură este foarte gustoasă și sănătoasă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 7 = 1