beneficiile de castraveți pentru organism

Castraveții au apărut ca o cultură agricolă cu multe mii de ani în urmă. Patria lor este tropicalele din Indochina, unde cresc în sălbăticie. În grădină au fost ridicate pentru prima dată de chinezi. Mult mai târziu, castravetele au venit în Europa, datorită cercetătorului Marco Polo. După mulți ani de muncă laborioasă și selectivă, castravetele au devenit o plantă tipică de grădină cu latitudini temperate, inclusiv cea mai populară legume din Rusia.

Câte vitamine sunt într-un castravete?

Castraveții sunt 95% apă, în timp ce conțin foarte puține proteine, grăsimi și carbohidrați. În ciuda acestui fapt, are o cantitate mare de potasiu și, de asemenea, există fosfor, calciu, magneziu și fier. Din vitamine predomină C, B1, B2, provitamina A, în plus, castravetele conțin enzime care ajută la asimilarea proteinelor animale. Combinația de feluri de mâncare cu salată de castravete, motiv pentru care este considerată o combinație foarte reușită - veți fi de acord, este deja bine pentru organism, având în vedere că castraveții sunt atât de "apoși".

Care este utilizarea castraveților proaspeți?

Doctorii proaspeți de castraveți recomandă includerea în dieta pacienților cu sistem cardiovascular, precum și persoanele cu rinichi bolnavi, ficat, obezitate, gută. În castraveți, multe săruri alcaline diferite. Prin acest indicator, ei rămân în urmă numai după ridiche negru. Astfel de săruri neutralizează perfect compușii acizi care distrug procesele metabolice din organism și provoacă îmbătrânirea precoce și formarea de pietre în ficat și rinichi. Consumul regulat de castravete reduce încărcătura pancreasului, deoarece este foarte ușor de digerat.

Castraveții - o sursă bună de iod și compușii ușor de digerat, deci este deosebit de util pentru oamenii din locurile lipsiți de fructe de mare.

În plus față de castraveți proaspeți, foarte populari și conserve, adică sărate, sărate și murate. În procesul de fermentare în castraveți, se produce acidul lactic, care afectează favorabil funcțiile tractului digestiv, prevenind apariția cancerului. Ce vitamine și săruri minerale conțin castraveți, reduc în mod semnificativ cantitatea de grăsimi din sânge, scad tensiunea arterială și accelerează circulația sângelui.

Doar câteva cuvinte despre murat de castravete. Acesta conține substanțe biologic active care acționează ca un laxativ ușor pentru intestine, în plus, saramura excelează perfect toxine și a fost mult timp considerat cel mai bun remediu pentru sindromul mahmureala.

Beneficiile și contraindicațiile de castraveți

Sărate, și mai ales castraveți murate, stimulează pofta de mâncare, astfel încât acestea nu sunt recomandate pentru obezitate. În general, toate salinitatea nu este necesar să se ia în produsele alimentare pentru persoanele care suferă de boli ale stomacului, inima, ateroscleroza si pietre la rinichi bolii. Trebuie remarcat faptul că castraveții nu sunt absolut combinați cu lapte și provoacă diaree stabilă.

Beneficiile de castravete pentru pierderea în greutate

Castraveții se referă la una dintre cele mai dietetice alimente cu conținut scăzut de calorii (15 kcal!). În sezonul de castraveți proaspeți, aveți o ocazie minunată nu numai să slăbiți, ci și să vă întineri și să umpleți corpul cu minerale utile și vitamine! Există multe diete diferite bazate pe castraveți.

Există mai multe opțiuni pentru pierderea rapidă în greutate, dar în orice scenariu, este de dorit să ajungeți ce este utilizarea castraveților proaspeți?fără sare, deoarece castraveții îndepărtează apa și sarea din corp, iar sarea lui o va păstra. Sare puteți să înlocuiți cu ușurință sucul de lamaie, care va fi și mai util, în timp ce sucul va da un fel de piquancy extra. Asigurați-vă că pentru a adăuga salata de castraveti într-o varietate de plante de alegere - marar bun, patrunjel, coriandru, busuioc, telina, menta, tarhon, etc. Puteți adăuga, de asemenea, pentru claritate ceapa verde, usturoi, un pic de ardei aromat. În același timp, beți ceai verde neîndulcit.

În 3 zile veți arunca 2-4 kg, veți simți veselia spiritului și starea de spirit excelentă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

59 − 50 =