beneficiile piersicilor

Piersicul este un dar unic al naturii, în care gustul uimitor este combinat cu un mare beneficiu pentru corpul uman. Utilizarea proprietăților sale poate fi într-o varietate de moduri. În plus, chiar și după tratament, acest fruct păstrează maximum de nutrienți și vitamine.

Ce vitamine conține o piersică?

Beneficiile piersicilor sunt o cantitate imensă de nutrienți care fac parte din compoziția lor. În acest produs există aproape o gamă completă de vitamine - A, B, C, E, H și PP. Datorită acestui fapt, piersicile nu sunt folosite numai pentru hrană, ci și folosite în cosmetologie pentru a păstra frumusețea naturală a pielii și părului.

Piersici pentru scăderea în greutate

Piersicile au o serie de proprietăți utile care vă permit să le includeți într-o dietă pentru scăderea în greutate pentru a obține cele mai rapide rezultate posibile:

  1. Piersicile sunt bogate în vitamine și minerale, care sunt necesare pentru organism în timpul unei perioade de nutriție redusă.
  2. Cu utilizarea regulată a piersicilor, este stabilită activitatea tractului gastro-intestinal, astfel încât toate substanțele utile să fie mai bine absorbite.
  3. Piersicul are un efect laxativ ușor, care permite normalizarea funcției de excreție și elimină toate toxinele acumulate în intestin.
  4. Ingredientele active care compun piersici se luptă cu zgură, curăță corpul într-un mod complex.
  5. Utilizarea regulată a piersicilor vă permite să eliminați excesul de lichid din organism, care este eficient pentru reducerea volumelor.
  6. Dacă înlocuiți toate deserturile obișnuite cu piersici, reduceți deja conținutul de calorii al dietei cu 200-300 de unități, ceea ce va ajuta la scăderea în greutate.
  7. Inclus în dieta piersic 2-3 pe zi, veți obține destul de alimente dulci, și, astfel, evita perturbarea ciocolata, bomboane, prăjituri și alte alimente bogate in calorii.

Nu uita că nici dulciuri, fructe, chiar și în cursul de pierdere în greutate nu ar trebui să fie consumate mai târziu de ora 14.00. În după-amiaza, metabolismul scade, și există riscul ca organismul nu va avea timp de a utiliza până calorii derivate din fructe și le-a pus în rezervele de grăsime în jurul taliei sau șolduri.

Beneficii și daune de piersici conservate

Piersicile sunt perfect conservate în formă conservată și, în plus, își păstrează perfect proprietățile pozitive. În sezonul de iarnă, acest produs este un substitut minunat pentru piersicile naturale.

Calitatea conservate de piersici beneficiaza organismul sunt la fel de proaspete - au, de asemenea, o multime de vitamine, minerale si alti nutrienti. Ele sunt deosebit de eficiente în lupta împotriva constipatiei.

Principalul prejudiciu al piersicilor conservate este faptul că prea mult zahăr este adesea folosit în fabricare. Din acest motiv, un astfel de produs este interzis pentru diabetici și persoanele care suferă de obezitate. Comparați-vă: piersici proaspeți sau conserve fără zahăr, au un conținut caloric de 45 kcal și conserve în sirop de zahăr - 73 kcal.

Trebuie remarcat faptul că, în comparație cu biscuiți, napolitane și ciocolată, chiar și conservate în sirop de zahăr piersici pentru pierderea în greutatePiersici - produsul este ușor și mai tolerabil cu o dietă.

Beneficiile piersicilor uscate

piersici uscate mult mai multe calorii decât în ​​mod obișnuit - 254 kcal la 45 kcal, respectiv, astfel încât acest desert este recomandat să fie consumate în cantități limitate. Cu toate acestea, dacă vorbim despre proprietăți utile, atunci ele nu sunt mai puțin decât piersicile obișnuite.

De obicei, piersicile uscate utilizate pentru sucuri, compoturi, gemuri și alte bunătăți acasă. Apropo, acestea servesc drept un instrument excelent în lupta împotriva bolilor de inima si vasele de sange, pot imbunatati functia intestinala, creste rezistenta organismului la infecții și de a facilita pentru boli virale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 5 =