beneficiile semințelor de floarea-soarelui

Semințele de floarea-soarelui sunt una dintre delicatesele preferate și modalitățile de a trece timpul. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că semințele sunt un produs foarte valoros și satisfăcător, atât de mulți nutriționiști vorbesc despre beneficiul său incontestabil pentru organismul uman. Învățăm ce este utilizarea semințelor de floarea-soarelui.

Avantajele semințelor crude de floarea-soarelui

După cum știți, semințele pot fi folosite atât crude cât și prăjite. Să începem în ordine. Semințele de floarea-soarelui crude sunt o întreagă depozitare de substanțe utile și necesare. Acestea conțin vitaminele A, B, D, C și E. O astfel de varietate de vitamine active afectează gradul de digerabilitate al organismului de calciu, pe care corpul nostru are nevoie la orice vârstă.

În plus față de vitamine, în semințele de floarea-soarelui există oligoelemente cum ar fi sodiu, iod, siliciu, calciu, magneziu, fier, seleniu, zinc și fosfor. Ele stimulează digestia, îmbunătățesc funcționarea ficatului, curăță conductele biliare. Toate acestea contribuie la curățirea generală a corpului și la regenerarea celulelor.

Acizii grași, care fac parte și din semințe, îmbunătățesc activitatea creierului. Cu toate acestea, există fetele lor care dieta pe o dietă în cantități limitate, deoarece valoarea energetică a semințelor de floarea-soarelui este foarte ridicată de 520 kcal la 100 g de produs.

Avantajele semințelor de floarea soarelui prajite

În ciuda faptului că elementele valoroase și substanțele valoroase rămân într-o mai mare măsură în semințe după frigere, este mai bine să le folosim într-o formă ușor uscată. Doctorii au observat că nu semințele proaspete sau puternic prăjite devin un produs dăunător, deoarece încep să conțină cadmiu. Această substanță poate Care este utilizarea semințelor de floarea-soarelui?provoacă boli grave ale sistemului nervos și ale rinichilor.

Utilizarea semințelor de floarea-soarelui pentru femei

Dacă vorbim despre beneficiile semințelor de floarea soarelui pentru fete, atunci trebuie remarcat faptul că consumarea de semințe în formă brută vă ajută să rămâneți elastic, îmbunătățind nutriția și culoarea. Dar, însumând toate cele de mai sus, au nevoie de ele într-un număr limitat, mai bine uscate și nu prăjite și, dacă este posibil, proaspete, pentru a maximiza corpul cu substanțe utile.

Adăugați semințe de floarea-soarelui la salate, coaceți pâine și chifle cu pâine. Toate acestea vă vor permite să vă diversificați dieta zilnică fără a afecta mult dieta sau planul de nutriție.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 − 9 =