berea nefiltrată este bună și rea

Berea este o băutură alcoolică foarte frecventă pe care mulți o iubesc. Foarte populara a fost berea "live", fără a trece sistemul de filtrare. Beneficiile și răul de bere nefiltrată sunt foarte apropiate. Dacă depășiți indemnizația zilnică recomandată, această băutură poate deveni nocivă pentru organism.

Conținutul caloric al berei nefiltrate

Berea nefiltrată nu este procesată. Adică nu trece pasteurizarea, filtrarea și conservarea. Prin gust, această bere are un gust mai intens și un ton ușor neclar. Mulți oameni sunt interesați de întrebarea cât de multe calorii în berea nefiltrată, deoarece există o opinie că crește rapid burta. De fapt, 100 de calorii reprezintă 39 de calorii. Dacă este folosit în cantități mari, acesta poate afecta cifra.

Utilizarea berii nefiltrate

Dacă utilizați această băutură intoxicantă în doze mici, vă puteți îmbunătăți chiar și sănătatea. De exemplu, berea nefiltrată are următoarea acțiune:

  • stabilizează tensiunea arterială;
  • îmbunătățește coagulabilitatea sângelui;
  • reduce cantitatea de colesterol "rău";
  • reduce riscul de infarct miocardic;
  • are proprietăți diuretice.

Este de remarcat faptul că în băutura nefiltrată în stare de ebrietate conține vitamine din grupa B (tiamină, riboflavină, piridoxină, acid pantotenic). De asemenea, băutura este îmbogățită cu oligoelemente utile, de exemplu, fier, potasiu, calciu, cupru, fosfor și mangan.

Rău de la bere

Vorbind despre beneficiile berii nefiltrate, nu putem să nu menționăm răul său. Conținutul de alcool din băutură îl face destul de periculos pentru sănătate. În primul rând, există o dependență de bere. În al doilea rând, provoacă un mare prejudiciu întregului organism atunci când băutura este consumată excesiv. De-a lungul timpului, ficatul se poate deforma și activitatea creierului poate fi încetinită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

71 − = 70