bifilify beneficiile și rău

Produsul bifilife pentru lapte acru a fost dezvoltat de peste 20 de ani. Oamenii de știință au încercat să creeze un produs care să combine proprietățile diferitelor produse lactate. În acest scop, au fost luate 5 tipuri majore de bifidobacterii pentru maturarea laptelui. Kefirul rezultat a primit un nume frumos - bifilife, care este viața de la bifidobacterii.

Compoziția bifilifei

Pentru a obține astfel de bacterii sunt folosite Bifilife: B.bifidum, B.longum, breve, B.infantis, B.adolescentis. Fiecare dintre ele are propriile proprietăți utile, însă în complex ele devin și mai active.

În plus față de bacterii, produsul include lactuloză, vitamine, grăsimi de la 1 la 3% și aproximativ 3% proteine. Datorită acestei compoziții, produsul este nutritiv și gustos. Seamănă cu aspectul de kefir.

Proprietăți utile bifilifef

Utilizarea bifilife depinde de conținutul bifidobacteriilor. Ele dau produsului proprietăți utile:

  • restabilește microflorei intestinale, în cazul în care a fost rupt malnutritia, boala, influența antibioticelor și a altor medicamente medicamente;
  • îmbunătățește activitatea tractului gastro-intestinal;
  • crește absorbția vitaminelor și a altor substanțe nutritive;
  • mărește apărarea imună a corpului;
  • accelerarea recuperării în bolile intestinale și virale;
  • prevenirea bolilor cardiovasculare.

Avantaje și prejudicii de Bifilife studiate suficient de bine, astfel încât oamenii de știință declară cu îndrăzneală că acest produs din lapte ar trebui să fie consumate întregi, dacă nu există intoleranță la produsele lactate. Copiii pot primi bifilifef cu trei ani. Pentru copii există forme speciale de eliberare a bifilifei - cu aditivi, fructe și fructe de pădure, siropuri, gem, gem.

Daunele cauzate de bifilife se pot manifesta prin intoleranța individuală a produsului, astfel încât prima dată ar trebui încercată cu prudență.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 1 =