bisacodil pentru pierderea in greutate

Un remediu pentru tratamentul constipației, curățarea intestinelor înainte de operație este Bisacodil. Se prepară sub formă de drajeuri și supozitoare pentru administrare rectală. Bisacodilul pentru scăderea în greutate poate fi utilizat pentru purificarea intestinelor, o golire întârziată, care este adesea observată la persoanele care slăbesc pe diete de proteine ​​sau pe post.

Pierderea în greutate cu Bisacodil

Efectul laxativ al medicamentului se manifestă sub formă de înmuiere a conținutului intestinal, care ajută apa să intre activ în intestin și crește funcția sa motorie. Bisacodilul ca agent de pierdere în greutate poate fi utilizat dacă, din cauza constipației, nu există golire regulată. După ce ați utilizat acest medicament, puteți pierde până la două kilograme de greutate. Reduce absorbția nutrienților din intestin și accelerează trecerea conținutului. Acest lucru este folosit în episoade de supraalimentare.

Este important să se considere că este posibilă reducerea greutății cu ajutorul medicamentului prezentat, dar nu duce la dezintegrarea celulelor grase, ci doar le diminuează. Ca urmare, după un timp organismul decide să recupereze pierderea și apoi va stoca excesul de grăsime. Utilizarea necontrolată și prelungită a medicamentului poate provoca un efect invers și cântarele vor arăta un plus.

Bisacodil pentru pastilele de slabire

Pentru a accepta fondurile laxative a fost justificată, experții nu recomandă să o faci mai mult de trei zile. Cel mai bine este să-l utilizați înainte de a începe o dietă pentru a curăța corpul și a începe procesul de a pierde în greutate. Laxativ Bisacodil pentru băutură în greutate în cantitate de una sau două comprimate o dată pe zi, spălată cu un pahar plin de apă. Există mai multe reguli de primire, care merită luate în considerare, pentru a obține rezultatul:

 1. Utilizarea medicamentului nu depinde de mese, dar cel mai bine este să beți înainte de culcare.
 2. Pentru ca aplicarea să fie eficientă, acestea nu pot fi mestecate, spălate cu lapte sau apă minerală alcalină.
 3. În același timp, nu trebuie să luați medicamente pentru a reduce aciditatea stomacului.
 4. Efectul laxativ începe în 6 sau 10 ore.
 5. Dacă efectul nu este observat, atunci este permisă creșterea dozei pe tabletă.
 6. Când nu există îmbunătățiri în ziua următoare, puteți bea un drajeu o jumătate de oră înainte de masa de dimineață.
 7. Mai mult de patru tablete pe zi nu pot fi luate, deoarece acest lucru cauzează stres excesiv asupra tractului digestiv.

bisacodil pentru pierderea in greutate

Bisacodyl lumanari pentru pierderea in greutate

Spre deosebire de tablete, efectul de laxativ al lumanarilor apare deja intr-o ora, deci cel mai bun moment pentru a le folosi este dimineata. Începeți cu introducerea unei lumânări. Dacă nu există efect, atunci doza poate fi mărită la două. Trebuie menționat faptul că acțiunea supozitoarelor bisacodil poate avea loc de mai multe ori după administrarea lor. Efectul puternic pentru curățarea intestinului este combinat cu dependența rapidă, deci nu se recomandă utilizarea acestora mai mult de șapte zile (cu utilizare frecventă, poate apărea inflamația rectului).

Dacă intestinul gros este hiper-zgâriat, atunci nu va fi posibil să porniți mecanismul de scădere a greutății și medicamentul va fi ineficient. Pentru a corecta situația, se recomandă aplicarea acestei scheme: înainte de o băutură de vis trei tablete, și dimineața pune o lumânare. A doua zi, medicamentul este autorizat să folosească în orice formă convenabilă. După aceasta, trebuie să întrerupeți administrarea acesteia pentru a pierde în greutate, pentru a nu provoca reacții adverse.

Cum să luați Bisacodyl pentru pierderea în greutate?

Înainte de a bea Bisacodil cu pierderea în greutate, trebuie să înțelegeți că medicamentul nu este potrivit pentru o perioadă îndelungată, deci este justificată folosirea acestuia după o sărbătoare abundentă sau pentru a elimina constipația în timpul unei diete. În astfel de cazuri, drogul se bea nu mai mult de trei zile. Doza nu trebuie să depășească două pastile sau lumanari. Pentru a obține o curățare rapidă, trebuie să știți cum să accelerați acțiunea Bisacodilului. Deoarece efectul său se bazează pe creșterea conținutului intestinului, luarea apei din 500 ml împreună cu medicamentul va ajuta la obținerea unui rezultat în decurs de 3-4 ore.

pastile bisacodil pentru pierderea in greutate

Bisacodylus - efecte secundare

Bisacodilul pentru scăderea în greutate în timpul admiterii poate da efecte secundare nedorite:

 • amețeli și slăbiciune ascuțită, leșin;
 • scăderea tensiunii arteriale;
 • vasospasmul acut;
 • crampe musculare;
 • dureri abdominale spastice și balonare;
 • diaree cronică;
 • greață sau vărsături;
 • încălcarea balanței de microelemente;
 • gura uscata;
 • atonia intestinală și constipația persistentă;
 • reacții alergice: erupții cutanate, mâncărime ale pielii, umflare.

Atunci când dezvoltați astfel de simptome, trebuie să știți cum să opriți acțiunea bisacodilului. Când există diaree incomodă, Loperamida poate ajuta. În toate celelalte cazuri cu supradozaj, stomacul se spală și se consultă imediat cu un medic. Utilizarea medicamentului este contraindicată în hemoroizii acute, inflamații acute intestinale, sângerări uterine, colită ulcerativă și încălcarea herniei. Nu se recomandă utilizarea acestuia în timpul sarcinii și alăptării.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 2